Αρχική »   Έρχονται τα «Βιλαέτεια 2023»

  Έρχονται τα «Βιλαέτεια 2023»

από Maria Petroutsa

-Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 18.45

– Δημοτικό Στάδιο «Χαράλαμπος Βιλαέτης»

Ο Δήμος Πύργου συνδιοργανώνει με τον  Γ.Σ. Απόλλων Πύργου και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας τους αγώνες στίβου «Βιλαέτεια 2023» υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» και ώρα 18.45.

Για τέταρτη χρονιά τα «Βιλαέτεια» συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους, σε μια διαρκή προσπάθεια του συλλόγου και όλων των φορέων να παραμείνει ο αγώνας σε υψηλό επίπεδο και να καθιερωθεί στην συνείδηση αθλητών και προπονητών.

Στους αγώνες υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα εκτός από τους συλλόγους της Ηλείας θα συμμετέχουν αθλητές από: Αχαΐα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα.

Όλοι οι διοργανωτές και οι  εθελοντές του αγώνα καλούν τους λάτρεις του αθλητισμού να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες στίβου υποστηρίζουν εμπράκτως πολλοί επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας του Πύργου.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00