Αρχική » Νέες αίθουσες για το δημοτικό σχολείο Λάλα

Νέες αίθουσες για το δημοτικό σχολείο Λάλα

από Maria Petroutsa

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

-Ενέκρινε η ΚτΥΠ το αίτημα

του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Προς επίλυση βαίνει το πρόβλημα με τις σχολικές αίθουσες στο δημοτικό σχολείο Λάλα, μετά την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από την Εταιρεία ‘Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.’ (ΚτΥΠ) και την καθοριστική συνδρομή του βουλευτή του Νομού μας Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Σε νεότερη επικοινωνία που είχε το πρωί της Παρασκευής ο κ. Νικολακόπουλος με την ΚτΥΠ, σε συνέχεια των επαφών του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Γιάνναρη, ενημερώθηκε ότι η εταιρεία ενέκρινε το αίτημα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την διάθεση δύο σχολικών αιθουσών βαρέως τύπου, οι οποίες και θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες ακατάλληλες στο δημοτικό σχολείο Λάλα.

Προέχει η ασφάλεια

Σύμφωνα με το σχετικό αίτημα, το οποίο είχε υποβληθεί από τον δήμο, οι υπάρχουσες αίθουσες παρουσιάζουν πληθώρα προβλημάτων και φθορές, με αποτέλεσμα να έχουν κριθεί ακατάλληλες προς χρήση.

Το αίτημα συνέδραμε από την πρώτη στιγμή και ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος πέραν των υπηρεσιακών στελεχών το έθεσε υπόψιν και του κ. Γιάνναρη, παραθέτοντας την πραγματική κατάσταση και την αναγκαιότητα ικανοποίησής του.

Μετά και την απόφαση της ΚτΥΠ αναμένεται να κινηθούν άμεσα οι περαιτέρω διαδικασίες, ώστε πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους να έχει προχωρήσει η τοποθέτηση των νέων αιθουσών για να ξεκινήσει απρόσκοπτα η χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00