Αρχική » Μηχανόβιοι από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν τον Πεζόδρομο Αμαλιάδας!

Μηχανόβιοι από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν τον Πεζόδρομο Αμαλιάδας!

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας- ΜΟΤΟΛΕΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας με την συμμετοχή 6 καταστημάτων ( Avenue, Sinner, Forty, Pere, Fabric, και Loston) τα οποία φιλοξένησαν τους σύγχρονους καβαλάρηδες και τον απλό κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρικόπουλος, Πρόεδρος της ΜΟΤΟΛΕΑ και Γενικός Γραμματέας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛ.ΜΟΤ.Ο καθώς και μάχιμος καβαλάρης. Καλωσόρισε τον κόσμο και τις λέσχες που είχαν ταξιδέψει σχεδόν από όλη την Ελλάδα για να τιμήσουν την γιορτή αυτή.

Υπέροχες μηχανές ήταν παρκαρισμένες κατά μήκος του Πεζόδρομου, η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα και εμφάνιση. Σημαίες από όλες τις λέσχες κυμάτιζαν βάζοντας μας για τα καλά σε μια πιο ροκ διάθεση.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι και λάτρεις της μηχανής είχαν την ευκαιρία να κάνουν test-drive το καινούριο μοντέλο της  Honda  Africa Twin 2024, προσφορά της εταιρείας μηχανών Γκινοσάτης. O δημοφιλής Youtuber Δημόπουλος Χρήστος με το Motokafeneio ανέλαβε να την μεταφέρει και να αποτυπώσει εντυπώσεις.

Μικρές τιμητικές πλακέτες περίμεναν τους μακρινούς ταξιδιώτες αλλά  και ανθρώπους της περιοχής που έχουν σταθεί δίπλα στην ΜΟΤΟΛΕΑ.

Την εκδήλωση τίμησε και η Δημοτική Αρχή με την παρουσία του Δημάρχου κ. Χριστοδουλόπουλου του Πρόεδρου Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Γιαννόπουλου και των Αντιδημάρχων κ. Γεωργουλή και κ. Τσεριώνη.

O Πρόεδρος της ΜΟΤΟΛΕΑ κάλεσε τον Δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο να πει δυο λόγια εφόσον τον ευχαρίστησε για την στήριξη του. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος χαιρέτισε τον κόσμο, ευχήθηκε καλά χιλιόμετρα σε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι θα υπάρχει στήριξη από την Δημοτική Αρχή και σε  επόμενες εκδηλώσεις της ΜΟΤΟΛΕΑ.

Στην συνέχεια δόθηκε τιμητική πλακέτα σε όλες τις Λέσχες, από Πάτρα, από Αθήνα, από Μεσσηνία, από Άρτα, από Κεφαλονιά-Ιθάκη και από Κέρκυρα. Ενώ τίμησαν ιδιαίτερα τον κ. Δελή για την προσφορά του στην ΜΟΤΟΛΕΑ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν τον κ. Παπαδάκο Ανδρέα και τον αδερφό του Κώστα ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ΜΟΤΟΛΕΑ. Ο κ. Παπαδάκος Ανδρέας έχει ενισχύσει οικονομικά  την ΜΟΤΟΛΕΑ όταν χρειάζεται και έχει παραχωρήσει  και τον χώρο ώστε η Λέσχη να έχει την βάση της.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Τραγουστή ανέλαβαν να κόψουν την πίτα, λόγω μικρής καθυστέρησης όμως το ενεργό μέλος της ΜΟΤΟΛΕΑ Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέλαβε να φέρει εις πέρας το κόψιμο της πίτας πιο γρήγορα και με περισσότερο πάθος!

Τα κομμάτια μοιράστηκαν μόνο στα μέλη από τις λέσχες αφού το δώρο από το φλουρί αποτελούσε ένα service μηχανής από το συνεργείο Κατσαντώνη.

Δεύτερη μεγαλύτερη πίτα μοιράστηκε στον υπόλοιπο κόσμο. Στην συνέχεια ακολούθησε λαχειοφόρος  όπου πλούσια δώρα μοιράστηκαν σε πάρα πολλούς τυχερούς !

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ραντεβού για τις επόμενες εξορμήσεις.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί τιμή για την πόλη της Αμαλιάδας καθώς δείχνει ότι μια δυνατή λέσχη όπως η ΜΟΤΟΛΕΑ έχει Πανελλαδική αναγνώριση και χαίρει εκτίμησης από όλους του σύγχρονους ιππότες της ασφάλτου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή  του  Χρήστου Δημόπουλου στο  κανάλι του Motokafeneio  όπου καταγράφει τις εντυπώσεις του από την εκδήλωση της ΜΟΤΟΛΕΑ.

 Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00