Αρχική » Με τον πρώην Ευρωπαίο επίτροπο και Βουλευτής Ηλείας κ. Δ. Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.

Με τον πρώην Ευρωπαίο επίτροπο και Βουλευτής Ηλείας κ. Δ. Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.

από Maria Petroutsa

Στο επίκεντρο των συζητήσεων  τα ευρωπαϊκά προγράμματα

Θέματα που έχουν να κάνουν με τον Δήμο συζήτησαν ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής και ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Ηλείας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο το πρωί της  Πέμπτης  7 Μαρτίου.

Ο κ Αβραμόπουλος αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο για την εκλογή του επεσήμανε πως είναι στην διάθεσή του προκειμένου να βοηθήσει σε όποιον τομέα έχει την δυνατότητα προκειμένου να ενισχύσει την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Δημήτρη Μεσσαλα  και  του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ Νίκου Θεοδώρου,  ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος από τον Δήμαρχο κ Στάθη Καννή.

Ο κ Αβραμόπουλος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή για το γεγονός ότι η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, επεσήμανε πως θα είναι δίπλα στο δήμο σε κάθε διεκδίκηση που θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη. Μάλιστα τόνισε πως θα συμβάλλει στην προσπάθεια του δήμου για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση  για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ Στάθης Καννής  ευχαρίστησε τον κ Αβραμόπουλο  για την δέσμευσή του πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου που έχει να κάνει με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου και από κοινού συμφωνήθηκε η περεταίρω συνέχιση της συνεργασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00