Αρχική » Με εμπόρους του Πύργου συναντήθηκε ο Νίκος Καλάκος

Την ευκαιρία να πληροφορηθεί τα προβλήματα και τις προοπτικές του εμπορίου στον Πύργο είχε το πρωί της Παρασκευής ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Καλάκος, ο οποίος περιόδευσε στο κέντρο της πόλης και κυρίως στο τετράγωνο Ερμού-Αιόλου-Γερμανού.
Ο Νίκος Καλάκος συζήτησε για αρκετή ώρα με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των εμπορικών καταστημάτων του Πύργου, ακούγοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο ενεργειακό κόστος και στον πληθωρισμό, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα φορολογίας και υποδομών.
Από την πλευρά του ο Ηλείος οικονομολόγος εξέφρασε τη στήριξή του στον εμπορικό κόσμο του Πύργου και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, όπως η μείωση φόρων και εισφορών.
«Επισκέφθηκα την εμπορική “καρδιά” του Πύργου και άκουσα όλα όσα απασχολούν τους επαγγελματίες. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις απανωτές κρίσεις, έλαβε σημαντικά μέτρα ενίσχυσης, όπως η μείωση των φόρων και των εισφορών, και στόχος είναι την επόμενη τετραετία η αύξηση του εισοδήματος για να πάει ακόμα καλύτερα και η αγορά», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00