Μαζί με Χαρδαλιά και Σδούκου ο Νίκος Καλάκος

-Δίπλα τους στην περιοδεία στην Ηλεία ο οικονομολόγος και υποψ. Βουλευτής ΝΔ

Παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του Νίκου Χαρδαλιά και της Αλεξάνδρας Σδούκου στη Ηλεία ήταν ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, ο οποίος τους συνόδευσε σε κάθε σταθμό και σε κάθε σημείο συνάντησης με τους πολίτες, κυρίως στο βόρειο τμήμα της Ηλείας.


Ο Νίκος Καλάκος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πρώην υφυπουργό για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, τονίζοντας ότι η προεκλογική δραστηριότητα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για να επιτευχθεί η ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.
Παράλληλα, εγκωμίασε τη συνεισφορά του Νίκου Χαρδαλιά από όλες τις κυβερνητικές θέσεις, υπενθυμίζοντας ότι αυτός που σήκωσε πολύ μεγάλο βάρος με επιτυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ επέδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για την αναβάθμιση της 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα.
«Συνεχίζουμε από πόλη σε πόλη κι από χωριό σε χωριό μέχρι την ερχόμενη Κυριακή για να πετύχουμε νέα μεγάλη νίκη και στην Ηλεία και πανελλαδικά. Δεν πρέπει να πάει χαμένη καμία ψήφος. Μοναδική αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συνεχίσει η Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», δήλωσε.

Related posts

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Μήνυμα για την Γιορτή της Μητέρας

Διονύσης Καλαματιανός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η εξωτερική πολιτική απαιτεί κόκκινες γραμμές και εθνική συνεννόηση