Αρχική » Κουτσομπόλης: Ποιος υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. θα χάσει επειδή τον υποστηρίζουν τοξικά τοπικά πρόσωπα;

Κουτσομπόλης: Ποιος υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. θα χάσει επειδή τον υποστηρίζουν τοξικά τοπικά πρόσωπα;

από Άκης Χουζούρης

Σήμερα Πέμπτη 21/10/2021 τελειώνει η πρώτη φάση για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Μάλλον θα έχουμε 7 υποψηφίους, όμως ξεχωρίζουν οι Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα το σκεφτούν, θα το παλέψουν αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν αυτή τη δυναμική.

Στην Ηλεία έχουν αρχίσει να εκφράζονται οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ΚΙΝΑΛ, μέσω του Facebook. Πολλοί “γνωστοί” σε διάφορες θέσεις Δημόσιες ή Ιδιωτικές, παράγοντες θεωρούν οτι πρέπει να στηρίξουν τον “εκλεκτό” τους επίσημα και Δημόσια.

Σ’ αυτήν την κούρσα ποιος έχει τους περισσότερους και καλύτερους υποστηρικτές, ένας υποψήφιος την “πάτησε” όταν βιάστηκε να κάνει μία μάζωξη και φωτογραφήθηκε με παράγοντες που πρωταγωνιστούν “τοξικά” και “μεροληπτικά” εναντίον ανθρώπων που βρίσκονται πάνω από 50 χρόνια στο ΠΑΚ και στο ΠΑΣΟΚ. Η αμηχανία φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Μου λέει λοιπόν μία πηγή μου οτι σε τηλεφωνική επικοινωνία υποψηφίου σε σημαντικό παράγοντα του τόπου “έφαγε” πόρτα επειδή τον υποστηρίζει φανερά ένας “τοξικός παράγοντας” που λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον των συμφερόντων της Αμαλιάδας.

Ποια πρόσωπα ήταν; Προσεχώς οι αποκαλύψεις….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00