Αρχική » Κουτσομπόλης: Ο Βουλευτής καμικάζι, το παζάρι της καθόδου και η αμφίεση που έκλεψε την παράσταση

Κουτσομπόλης: Ο Βουλευτής καμικάζι, το παζάρι της καθόδου και η αμφίεση που έκλεψε την παράσταση

από Άκης Χουζούρης

Στη μάχη της “πίτας” έχουν πέσει πολλά παλικάρια. Ένας Βουλευτής έχει καταφέρει το παγκόσμιο ρεκόρ παρουσίας. Πάει σε όλες. Οι συμβουλές που δέχεται είναι σοβαρές. “Πρέπει να πας σε όλους, έτσι μαζεύονται τα ψηφαλάκια”, του λένε. Και αυτός πάει σε όλες…Αλλά κάθεται γύρω στα 3 λεπτά, έχει πάρει τηλέφωνο τον οδηγό να ανάψει τη μηχανή του αυτοκινήτου και βουουμ αναχωρεί. Αν πει και χαιρετισμό πρώτος μπορεί μπορεί να το κάνει και 2 λεπτά. Μιλάμε για αποστάσεις, για όλο το Νομό.

Δυστυχώς ο Νομός είναι μακρόστενος. Έχει μεγάλες αποστάσεις και εκτός του οτι δεν βοηθάει τον Βουλευτή καμικάζι, δεν βοηθάει και τους υποψήφιους Δημάρχους να έχουν επαφή με τη βάση. Εδώ μπαίνουν σφήνα “διάφοροι” παράγοντες” που έχουν το νοου χάου που λέει και ο ποιητής. Με έξοδα μετακίνησης, έξοδα κεράσματος, έξοδα για να λαδώσω τα γρανάζια, οι Δημαρχαίοι μας βρίσκουν το κλειδί της καθόδου. Και το παζάρι έχει αγριέψει…πολύ. Τα ποσά φτάσουν σε μισθούς 2 ετών ενός Δημοσίου υπαλλήλου. Και “φτηνός” είμαι, λένε. Ε, ρε γλέντια. Πόσο πίσω είμαστε.

Πολλά τα ερωτήματα. Πολλές οι απορίες…Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τα καυτά άρθρα Κωνσταντόπουλου; Ποια είναι η μεταγραφή αεροδρομίου Λυμπέρη; Τι περιμένει ο Αβραμόπουλος και δεν του βγαίνει το τελικό βήμα καθόδου, “στην περιοχή που αληθινά κατάγομαι, στην Αρκαδία έχω σπίτι”, όπως μας είπε το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Γιατί δεν υπάρχουν ξύστρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας; Σε λίγο από τη βαρεμάρα και τα χασμουρητά θα ζητάνε οι δημοτικοί σύμβουλοι και στρώματα ύπνου. Πολύ βαρεμάρα. Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που βγαίνουν από το ρεπορτάζ του Σαββατοκύριακου…Πόσα σχόλια και likes πήρε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος στα γενέθλιά του το Σάββατο;

Το σίγουρο είναι οτι το γλεντήσαμε στην Αμαλιάδα. Όχι μόνο με τους μασκαράδες. αλλά και μ’ αυτούς που επειδή είναι “σοβαρά” πρόσωπα δεν μασκαρευτήκανε. Μην χάσουμε την ομορφιά τους. Αυτό που ενόχλησε είναι πάλι η οργάνωση. Αργά χωρίς σχέδιο με μεγάλη ταλαιπωρία πέρασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών, με μεγάλη υπομονή και επιμονή των γονέων τους. Μπράβο στην τοπική κοινωνία. Αλλά ο Χρήστος κέρδισε τις εντυπώσεις με το σκελετό του. Περίμενε να κάψει τον καρνάβαλο αλλά ο Αντιδήμαρχος τελικά έβαλε τη φωτιά.

Ευτυχώς που δεν φύσαγε… Και δεν πήραμε φωτιά… Αλλά είδαμε τα πατρακλίκια, όπως τα λέμε στην επαρχία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00