Αρχική » Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την σχολή Αθλοκίνηση- Danceteria

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για την σχολή Αθλοκίνηση- Danceteria

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου έγινε η διπλή μεγάλη γιορτή της σχολής χορού Αθλοκίνηση- Danceteria. Η γιορτή αυτή περιελάμβανε και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της σχολής αλλά και βραβεύσεις μαθητών, που πρόσφατα έλαβαν μέρος σε Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού.

Η εκδήλωση έγινε στον νέο χώρο εστίασης Dali Sips n’ Bites το οποίο βρίσκεται στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας. Το Dali γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, καθώς αρκετοί χορευτές αλλά και φίλοι τους συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί την νέα χρονιά και την επιτυχημένη εξελικτική πορεία των μαθητών της σχολής.

Ο χώρος γέμισε από χαρούμενα πρόσωπα και ο Βασίλης Καραγκούνης ευδιάθετος καλωσόρισε τον κόσμο και τους προετοίμασε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Σύντομα οι χορευτές πήραν θέση και μας παρουσίασαν τις χορογραφίες με τις οποίες έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και αρκετοί από αυτούς πήραν και σημαντικές διακρίσεις. Το ταλέντο των μαθητών άφησε άφωνο το κοινό το οποίο συμμετείχε ενεργά με χειροκροτήματα και επευφημίες

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών ο Βασίλης Καραγκούνης και οι δασκάλες τις σχολής όπου συνεργάζεται  βράβευσαν έναν έναν τους  μαθητές μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς.

 Η κοπή της πίτας έγινε από τον Κώστα Καραγκούνη, ιδρυτή της σχολής Αθλοκίνηση. Στην συνέχεια η πίτα μοιράστηκε από τον Βασίλη Καραγκούνη στον κόσμο.

Η πίτα περιελάμβανε 10 φλουριά , όποτε και οι τυχεροί ήταν 10. Ο κάθε τυχερός διάλεξε το δικό του δώρο ανάμεσα σε 10 φακέλους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό, ενώ οι μαθητές και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα βγάζοντας και αναμνηστικές φωτογραφίες. Η Αθλοκίνηση-Danceteria επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή της στον χορό και την ποιότητα της εκπαίδευσης, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00