Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης για κατοχή ναρκωτικών – Χειροπέδες και σε ιερόδουλες

Απολογία στον ανακριτή του 53χρονου, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022. Επίσης, στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο 42χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί βάση εντάλματος. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για έναν 41χρονο Έλληνα, που είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια έρευνας και πριν τη σύλληψη της μητέρας για μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει, μέχρι στιγμής, εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν τρεις ιερόδουλες στον οίκο ανοχής που καταγγέλθηκε ότι οδηγούνταν η 12χρονη από τον 53χρονο συλληφθέντα. Ούτε αυτές οι συλλήψεις πάντως σχετίζονται με την υπόθεση του κοριτσιού.

Related posts

Project AITER:”Δημιουργία” νερού από την ατμόσφαιρα.

Χορωδία Μυρτούντιων στον Καθολικό Καθεδρικό Ι. Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρωθυπουργό και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο