Αρχική » Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πηνειού



Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τον Κόροιβο, το Ρουπάκι, την Αγία Μαύρα και το Τραγανό, τοπικές κοινότητες του Δήμου Πηνειού.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Διονύσης Καλαματιανός, Ζωή Αναστασοπούλου, Βίκυ Βασιλοπούλου και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Παναγιώτης Φλεβοτόμος, το μέλος της Κ.Ε. Σπύρος Λαμπρινός, τα μέλη της Ν.Ε. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Βασίλης Καρναρής, Γιώργος Βερμές, Γιώργος Σαϊτάς και μέλη των Οργανώσεων Μελών του κόμματος.
Σε όλες τις τοπικές κοινότητες βρεθήκαμε με κατοίκους της κάθε περιοχής, για να καταλήξουμε στο Τραγανό, όπου έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για αγροτικά θέματα και ζητήματα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής στην Ηλεία (κόστη παραγωγής, ζήτημα εργατών γης, αποζημιώσεις, κλιματική αλλαγή και συνέπειές της στην παραγωγή, διαφορά τιμής από τον παραγωγό στο «ράφι», ΕΛΓΑ, σύγχρονες καλλιέργειες) παραμένουν και χρειάζονται παρεμβάσεις και λύσεις καθοριστικές.
Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα πλήττεται και στην Ηλεία. Προβλήματα ενίσχυσης και χρηματοδότησης, επιστρεπτέες, ζήτημα «επιβίωσης» των επιχειρήσεων λόγω σωρευμένων οικονομικών υποχρεώσεων σε ένα δυστοπικό περιβάλλον.
Ο Διονύσης Καλαματιανός σε τοποθέτησή του, έθεσε το πολιτικό διακύβευμα μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου στην πορεία προς την κάλπη της 25ης Ιουνίου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καμία ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρέπει να χαθεί, καθώς κρίνεται ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα και με ποιες πολιτικές και με ποια μέσα. Η Ηλεία έχει πληγεί στην Υγεία, στην Παιδεία, στις υποδομές, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ανάλογες τοποθετήσεις έγιναν και από τους λοιπούς υποψηφίους, σε ζητήματα προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τη Ζωή Αναστασοπούλου, σε ζητήματα επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καθημερινότητας και διεκδικήσεων από τη Βίκυ Βασιλοπούλου και σε ζητήματα κατανόησης των δυνατοτήτων και της προοπτικής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αλλά και του διακυβεύματος των επικείμενων εκλογών αλλά και των συνεπειών μιας παντοδύναμης κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.
Δίκαιη Κοινωνία!
Ευημερία για όλους!
Τώρα ΣΥΡΙΖ-ΠΣ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00