Αρχική » Θριαμβευτική η ομιλία Αλέξη Τσίπρα στον Πύργο!

Θριαμβευτική η ομιλία Αλέξη Τσίπρα στον Πύργο!

από Maria Petroutsa

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εχτές Παρασκευή 7 Απριλίου στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο για την πρώτη προεκλογική ομιλία του Προέδρου Προοδευτικής Συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε τον νομό Ηλείας και συγκεκριμένα τον Πύργο για να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Η επιλογή του φαίνεται δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ο Νομός Ηλείας είναι απο τους πιο “ριγμένους” Νομούς σε όλη την Ελληνική επικράτεια με πλήθος προβλημάτων, που ο κ. Τσίπρας φαίνεται να γνωρίζει καλά.

Το Πάρκο Ξυστρή κατακλύστηκε απο κόσμο, μέσα- έξω. Άτομα όλων των ηλικιών ήταν εκεί.

Σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας ήταν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ. Αυτό ζητούσε και το πλήθος. Περάσαμε 4 δύσκολα χρόνια, με πανδημία , με πόλεμο, με καλπάζουσα ακρίβεια. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ώς χωρα τα τελευταία χρόνια και έδωσε γραμμή για αλλαγή με το νέο πρόγραμμα της παράταξης του.

Ο κόσμος χειροκροτούσε , φώναζε , σήκωνε ψιλά τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα θυμίζοντας λίγο εποχές του παρελθόντος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Νομό Ηλείας και αναφέρθηκε σε σημαντικά προβλήματα της περιοχής. Μιλήσε για την ανύπαρκτη δημόσια υγεία, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της περιοχής. Για την υποστελέχωση των υγειονομικών.

Αναφέρθηκε στο φράγμα του Πηνειού και στην λίμνη Καιάφα και τα έργα που πρέπει να γίνουν. Τόνισε πως πρέπει να ενισχυθεί ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κλάδος.

Έκλεισε την ομιλία τους υποσχόμενος, αύξηση στους μισθούς, μείωση της ακρίβειας, υγεία και ρύθμιση χρεών.

Ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτά και να τον επευφημεί.

Κατά την έξοδο του απο το κτίριο ο κόσμος ήθελε μια αναμνηστική selfie μαζί του, και να του σφίξει το χέρι.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα απο την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ και Βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00