Αρχική » Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: Κείμενο από καρδιάς για τον Ανδρέα Παπαδάκο και την παράταξη Ήλιδα 36

Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: Κείμενο από καρδιάς για τον Ανδρέα Παπαδάκο και την παράταξη Ήλιδα 36

από Άκης Χουζούρης

Δε θέλει πολλά ένας ευλογημένος τόπος για να γίνει υπόδειγμα…

Χρειάζεται καλούς ανθρώπους και κάποιον που να εμπιστεύονται…

Οι καλοί άνθρωποι υπήρχαν πάντα σε αυτό τον τόπο…

Ο εκλεκτός επιτέλους ΒΡΈΘΗΚΕ… ή ευτυχώς μας ΒΡΉΚΕ…

Και εγώ δίπλα στον μεγάλο Ανδρέα Παπαδάκο και την παράταξη Ήλιδα Τριανταέξι για να προσπαθήσουμε με δουλειά, όραμα, πίστη και αγάπη να αλλάξουμε αυτά που με μεγάλη ευκολία καταστράφηκαν.

Δεν είμαι πολιτικός ούτε και θα γίνω… Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δήμο Ήλιδας και έχω όνειρο εκεί να επιστρέψω…

Εκεί είναι οι δικοί μου άνθρωποι, εκεί είναι οι φίλοι μου εκεί είναι όλα…

….Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, η βοήθεια του θεού και της οικογένειας μου μου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζω πολύ καλύτερα από τοπικούς ήρωες τι χρειάζεται μια πόλη για να πάει μπροστά καθώς εργάστηκα και συνεχίζω να εργάζομαι σε πολλές και μεγάλες χώρες πρότυπα ανα τον κόσμο όπως Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Σερβία, Ισραήλ κ.α.( Όλα αυτά φυσικά στον δικό μου κλάδο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων…) ….

Σας ευχαριστώ όλους και σας θέλω δίπλα μου … Δε θέλω να μας ακολουθήσετε αλλά να έρθετε δίπλα μας και να γίνουμε ομάδα και ίσως μια μεγάλη οικογένεια.

Γιατί εάν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο καιρό θα μείνουν στην πόλη μόνο οι γάτες και οι κατά τα άλλα αξιαγάπητοι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.

Μην περιμένετε να μας στηρίξει κανείς εάν εμείς πρώτοι δεν στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Ανοιχτός σε κάθε είδους διάλογο είτε ιδιωτικά είτε δημόσια…

#προχωραμε

Θα απαντήσω σε όλα❤️

Και τέλος είμαι αυτός που δηλώνει Αμαλιαδίτης και Ηλείος σε κάθε χώρα και πόλη που γυρίζω κατακτώντας βραβεία, μετάλλια και μεγάλες συνεργασίες και είμαι παράλληλα ο ίδιος που οι κεφαλές του δήμου καμαρώνουν για αυτόν δίνοντας του στα 16 χρόνια επαγγελματικής πορείας μόλις 8 δουλειές.

Θεολόγος Αναγνωστόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00