Αρχική » Η Όλγα Μπούσμπουρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο

Η Όλγα Μπούσμπουρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο

από Maria Petroutsa

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό ΝΕ.Δ.Α. και τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο η Όλγα Μπούσμπουρα, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας τα τελευταία 25 χρόνια, διατηρεί τεχνικό γραφείο μαζί με τον αρχιτέκτονα σύζυγό της Κωνσταντίνο Δόλκα και δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα.

Η κ. Μπούσμπουρα δήλωσε ότι «αποτελεί μεγάλη προσωπική τιμή το κάλεσμα του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ. Αλεξανδρόπουλου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του. Η θετική μου ανταπόκριση εκπορεύεται από δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τον κ. Αλεξανδρόπουλο ως Δήμαρχο, που με το ήθος, τις γνώσεις και την εργατικότητά του, κατά την πρώτη τετραετία, άλλαξε την εικόνα του Δήμου και θέλω με τις όποιες δυνάμεις μου να συμβάλλω στη συνέχιση του έργου του και του οράματος του. Ο δεύτερος λόγος είναι η μεγάλη μου αγάπη για τη Ζαχάρω, καθώς ως παιδί και ως ενήλικη όλα μου τα καλοκαίρια και τις γιορτές τα περνώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Ευελπιστώ να προσφέρω με την συμμετοχή μου ό,τι καλύτερο μπορώ στον συνδυασμό ΝΕ.Δ.Α. και στον Δήμαρχο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο».

Ο Δήμαρχος από πλευράς του την ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια της και ανέφερε ότι «είμαι βέβαιος πως η κ. Μπούσμπουρα, αποφασιστική και μεθοδική, θα αποτελέσει σημαντικό μέλος του αγώνα που κάνουμε, με ήθος και συνέπεια, για να δούμε τη Ζαχάρω όπως της αξίζει. Συνεχίζουμε μαζί δυναμικά. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00