Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για ζητήματα της νοσηλευτικής μονάδας

Επί τάπητος έθεσαν όλα τα θέματα που αφορούν στη νέα πτέρυγα και στην εν γένει λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας της Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλους και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Μπαχού, κατά την πρώτη τους συνάντηση.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών νέα πτέρυγα, αλλά και για τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστας Τσεριώνης.

Τόσο ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, όσο και η κυρία Μπαχού δεσμεύτηκαν για συνεργασία σε όλους τους τομείς, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες στη νοσηλευτική μονάδα της πόλης.   

Related posts

Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου τίμησε τους επιτυχόντες της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Η κυβέρνηση έχασε το δρόμο, αντί για τη σωστή πλευρά της ιστορίας έχει βρεθεί στην πλευρά της υποτέλειας.’’

Γ. Λέντζας: «Οραματιζόμαστε και χτίζουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης του 2030!»