Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ήλιδας εκπαίδευσε στις πρώτες βοήθειες αγρότες της Ηλείας


Συνεχίζει τις δράσεις της σε ολόκληρη την Ηλεία η μοναδική πιστοποιημένη ομάδα πολιτικής προστασίας που διαθέτει φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό και δημιουργήθηκε το 2016 έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.  

Αυτή τη φορά, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ήλιδας προχώρησε -σε συνεργασία με την «Pummaro ΜΙΝΕΡΒΑ» της Γαστούνης- σε εκπαίδευση στους παραγωγούς που συνεργάζονται με την εταιρία, πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ.

Η εκπαίδευση που έγινε στους χώρους του εργοστασίου, περιελάμβανε τη βασική υποστήριξη ζωής με τη χρήση αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή, καθώς και τις βασικές Πρώτες Βοήθειες που αφορούν στις επαγγελματικές δραστηριότητες των παραγωγών, σε τυχόν συμβάν.

Όλοι οι παριστάμενοι στην προγραμματισμένη δράση εξήραν το έργο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, μιλώντας για τη χρησιμότητά της και τους άρτια εκπαιδευμένους εθελοντές της.

Την εκπαίδευση στους παραγωγούς ανέλαβε ο επικεφαλής της ομάδας και βασικός εκπαιδευτής των παραγωγών κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, συναντήθηκε με την ομάδα των Εθελοντών του Δήμου, εκφράζοντάς τους την αμέριστη συμπαράστασή του για την συνέχιση του έργου τους.

Related posts

3ος χρόνος Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Αντρέας Φραγκογιαννόπουλος» στην Αμαλιάδα

Ο γνωστός συνδικαλιστής αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης επισκέφτηκε το Δήμαρχο Ήλιδας, με την ιδιότητα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία ο Δήμος Ήλιδας για την 22η ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων