Αρχική » Η μεγάλη συμμαχία Ανδρέα Παπαδάκου και Χρήστου Χριστοδουλόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη συμμαχία Ανδρέα Παπαδάκου και Χρήστου Χριστοδουλόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

από Maria Petroutsa

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης είχαν αρχίσει οι συζητήσεις στο γραφείο του κ. Ανδρέα  Παπαδάκου και της παράταξης του Ήλιδα 36 με τον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και την παράταξη Ήλιδα Συμμαχία για το αύριο.

Οι δύο αρχηγοί της παράταξης έθεσαν αρκετά σοβαρά θέματα στο τραπέζι.

Ο κ. Παπαδάκος απαίτησε από τον κ. Χριστοδουλόπουλο να τηρηθούν τα πιο σημαντικά σημεία του προγράμματος του, όπως η εξασφάλιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, καθαρό νερό για όλους και αποχέτευση  με την ίδρυση της ΔΕΥΑΗΛ. Πράσινη ανάπτυξη, εισαγωγή των υπηρεσιών του Δήμου στην ψηφιακή εποχή. Αξιοποίηση των ακτογραμμών του Δήμου μέσω ΤΑΙΠΕΔ. Δημιουργία καταφύγιου ζώων. Υποδομές για άτομα με κινητικές δυσκολίες και υποστήριξη των αδυνάτων.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε και έτσι οι δυο μεγάλοι αρχηγοί των παρατάξεων έδωσαν τα χέρια.  Η κίνηση τους αυτή χαρακτηρίστηκε ιστορική, καθώς και οι δυο έπρεπε να συμμαχήσουν για το καλό του Δήμου Ήλιδας. Αρκετοί υποψήφιοι και από τις δυο παρατάξεις ήταν παρών και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με την έκβαση των γεγονότων.

Ο κ. Παπαδάκος απέδειξε ότι έχει σημαντική δυναμική, δημιουργώντας μια παράταξη από το μηδέν και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να φλερτάρει με την δεύτερη θέση. Είναι αυτός που θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου, μιας και είναι πραγματικά αγαπητός στον κόσμο και όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του στο τόπο μας.

Δείτε αποκλειστικά το βίντεο από το Mantato Tv με την μεγάλη συμφωνία.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ- Βίντεο  για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00