Αρχική » Η Μαρία Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η Μαρία Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Η Μαρία Σωτηροπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κουτρεσίου βρίσκεται η Μαρία Σωτηροπούλου. Η κα Σωτηροπούλου, ανήκει στην νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η κα Μαρία Σωτηροπούλου. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Μαρία Σωτηροπούλου. Αφουγκραζόμαστε τη νεολαία, την θέλουμε στο πλευρό μας, στηρίζουμε τη νέα παραγωγική γενιά του τόπου μας και στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους! Το μέλλον τους ανήκει και θα το σχεδιάσουμε μαζί τους!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΑΡΙΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαρία Σωτηροπούλου ζει στο Κουρτέσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού και εργάζεται ως ξενοδοχειακή υπάλληλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει