Η Ηλεία «αγκάλιασε» απ’ άκρη σε άκρη τον Νίκο Κοροβέση!

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Πλήθος κόσμου και σε Λεχαινά – Βάρδα που ακολούθησαν τις ομιλίες σε Πύργο και Αμαλιάδα

Καθολική και πανθομολογούμενη είναι πλέον η στήριξη και η αποδοχή των πολιτών όλης της Ηλείας προς το πρόσωπο του Νίκου Κοροβέση όπως αποδείχτηκε και από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο ίδιος σε Λεχαινά και Βάρδα τις προηγούμενες ημέρες.

Οι ομιλίες του κ. Κοροβέση και στις δυο πόλεις του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά του νομού που έσπευσαν στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού για να του δηλώσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και ήρθαν σαν συνέχεια των – επίσης – απόλυτα επιτυχημένων ομιλιών σε Πύργο και Αμαλιάδα.

Οι πολίτες της Ηλείας αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα σε έναν απλό άνθρωπο, έναν άνθρωπο της καθημερινότητας όπως στάθηκε και ο ίδιος δίπλα σε αυτούς τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχοντας πάντα ανοικτή την πόρτα του γραφείου του και το τηλέφωνο του, προσπαθώντας να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η απήχηση του Νίκου Κοροβέση σε ολόκληρη την Ηλεία πλέον δεν αμφισβητείται και αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μετά το τέλος των ομιλιών του, ο κόσμος δεν αποχωρούσε από τον χώρο της συγκέντρωσης για αρκετή ώρα μετά το τέλος αυτής….

Αντιθέτως, περίμενε καρτερικά να τον συναντήσει ιδιαιτέρως, να του σφίξει το χέρι, να τον ευχαριστήσει για όσα έκανε για την Ηλεία και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού έχει στόχο την επανεκλογή του με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη και μοναδική αποστολή την προάσπιση των συμφερόντων των Ηλείων πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής.

Μακριά από τοξικότητες, ίντριγκες και κινήσεις του παρασκηνίου, ο Νίκος Κοροβέσης απευθυνόμενος με ειλικρίνεια και σεβασμό στους πολίτες, απαρίθμησε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που πήρε ο ίδιος αλλά και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης για την ανάπτυξη όχι μόνο του Πολιτισμού και του Τουρισμού στην περιοχή αλλά για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την Ηλεία και ζήτησε την ψήφο τους για να συνεχιστεί και να κορυφωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2019.

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Κοροβέση ξεκίνησαν από τον Πύργο την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ο  φιλόξενος χώρος του Τοm’s Café αλλά και ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της κεντρικής πλατείας του Πύργου έξωθεν του καταστήματος κατακλύστηκαν από πολίτες όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ηλείας και αποδείχτηκαν τελικά πολύ μικρά για να χωρέσουν την αγάπη, την αποδοχή και την στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Στην Αμαλιάδα, στις 14 Σεπτεμβρίου, η παρουσία του κόσμου ήταν εξίσου συγκλονιστική με τους πολίτες του δήμου Ήλιδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να στέλνουν ισχυρό μήνυμα στήριξης και αποδοχής προς το πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού γεμίζοντας ασφυκτικά την πλατεία Λαζαράκη και το κατάστημα «Μarrone». Ο κ. Κοροβέσης έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος που έδειξε να αναγνωρίζει την προσπάθεια και το έργο του την τελευταία τετραετία, αποδεικνύοντας πως αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ηλεία ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Οι ομιλίες του Νίκου Κοροβέση ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σε Λεχαινά και Βάρδα αντίστοιχα, με την παρουσία του κόσμου, για μία ακόμα φορά, να είναι μαζική και τον ίδιο συγκινημένο να διαπιστώνει την αγάπη των πολιτών, μην περιμένοντας -όπως χαρακτηριστικά τόνισε – να έχει τόσους φίλους σε όλο τον νομό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού συνεχίζει τις περιοδείες του σε κάθε γωνιά της Ηλείας και παράλληλα προετοιμάζεται για την κεντρική του ομιλία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Related posts

Υδροδότηση της Δ.Ε. Βουπρασίας από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού

Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα της Ελληνική Μαθηματικής Εταιρείας