Αρχική » Ε.Ο. Πύργου- Κυπαρισσίας: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης

Ε.Ο. Πύργου- Κυπαρισσίας: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης

από Maria Petroutsa

Ελεύθεροι αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους, με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας Πύργου και της Εισαγγελέως, οι δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία.

Στους κατηγορούμενους, που απολογούμενοι ισχυρίστηκαν ότι τα ναρκωτικά που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή τους ήταν για προσωπική τους χρήση, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί το απόγευμα της 13ης Οκτωβρίου στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και σε έρευνες που είχαν πραγματοποιηθεί στις οικίες τους σε περιοχές του Πύργου είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί 1.255,4 γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε οκτώ συσκευασίες, ενώ στην οικία του 28χρονου είχε εντοπιστεί ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα και μια καραμπίνα.

«Οι ισχυρισμοί τους περί κατοχής προς ιδίαν αποκλειστικά χρήση βάσιμα πιθανολογήθηκαν από την κα Ανακρίτρια και την κα Εισαγγελέα, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να συνηγορούν στο ότι η ποσότητα αυτή προορίζεται για περαιτέρω διάθεση και όχι για δική τους αποκλειστικά χρήση», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο συνήγορος υπεράσπισης του 46χρονου κατηγορούμενου δικηγόρος Πύργου, Γιάννης Γεωργουλόπουλος.

Πηγή : http://patrisnews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00