Ευχαριστήριο Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και όλη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιο Β’ καθώς και προς τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, για την συνεχή και σημαντικότατη αρωγή τους στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Με την αμέριστη συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας γίνεται πράξη η κοινή προσπάθεια «προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης». Ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες, όπως και σε κάθε περίοδο εορτών, η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας προσφέρει αδιάκοπα και αθόρυβα στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, επικουρώντας στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και προσωπικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, κάθε φορά που τους ζητείται, προσφέρουν απλόχερα και έμπρακτα στο κοινωνικό έργο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Με την έμπρακτη και διαρκή συμπαράσταση και συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη την κοινή προσπάθεια «προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης».

Προσευχόμαστε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φωτίσει με αγάπη κάθε συνάνθρωπο και ευχόμαστε η αγαστή μας συνεργασία να συνεχίζει να ανακουφίζει όποιον έχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Καλή και ευλογημένη Ανάσταση!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Γιάννης Λέντζας

Related posts

Άνοιξε της πύλες της η 22η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας – Το τελικό πρόγραμμα

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ:‘’Εξωτερική πολιτική χωρίς αρχή, μέση και τέλος’’

Την Κυριακή στην Αποστολική Διακονία διοργανώνουν εκδήλωση ο Δήμος Πύργου με το ινστιτούτο Γκαίτε, τις παιδικές χορωδίες της χορωδιακής τέχνης του Μοναχού και του 2ου Γυμνασίου Πύργου σε συνεργασία με την Ι.Μ Ηλείας