Αρχική » Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα. (video)

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα. (video)

από Maria Petroutsa

Στις 21 και 22 Ιουνίου είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε στην Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής και στην Αμαλιάδα. Ένας θεσμός που κρατάει πλέον 24 χρόνια και προσφέρει χαρά και διασκέδαση στον κόσμο.

Την πρώτη μέρα η εκδήλωση έγινε στον Πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Πλήθος κόσμου γέμισε τα γύρω μαγαζιά. Όλες οι ηλικίες αλλα κύριως οι νεολαία έδωσε το παρόν.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο μοναδικός Χρήστος Λιακόπουλος.

Η μπάντα που άνοιξε την εκδήλωση ήταν οι Underage. Ένα σχήμα απο νεαρά άτομα, με αρκετή δυναμική παρουσία στον χώρο της ροκ/ μέταλ σκηνής.

Δεύτερη μπάντα που πήρε την σκυτάλη είναι οι Tange Harmonica, ένα σχήμα απο τον Πύργο που μας μύησε σε ρυθμούς blues, gospel, και latin.

Χαρούμενες μελωδίες πλημμύρισαν τον αέρα. Και η μεγαλύτερη φαν της μπάντας ήταν δίπλα να καμαρώνει την μαμά της.

Ακολούθησαν οι εντυπωσιακοί Route 55. Η μπάντα Route 55 προσφέρει έναν μοναδικό ήχο που εξελίσσεται ανάμεσα σε ροκ, blues και country rock. Αυτή η συνδυασμένη προσέγγιση μουσικών ειδών τους επιτρέπει να δημιουργήσουν έναν μοναδικό ήχο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά όλων των ειδών. Μας ταξίδεψαν και έκλεισαν όμορφα την βραδιά.

Στην επιμέλεια του ήχου ο Βασίλης Μπαντούνας.

Την δεύτερη μέρα η γιορτή συνεχίστηκε στην πλατεία Μπελογιάννη . Η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμα μεγαλύτερη, γέμισαν τα γύρω μαγαζιά καθώς και η πλατεία. Την βραδιά άνοιξαν πάλι το σχήμα των Underage. Ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν λίγο πιο έντονος την δεύτερη μέρα. Μικροί θαυμαστές της μπάντας τους συνόδευαν χορευτικά σε πιο έντονους ρυθμούς. Δίνοντας την ελπίδα ότι η νεολαία ξέρει να ξεχωρίζει την καλή μουσική από νωρίς.

Συνέχισε το σχήμα των Ρουά Ματ. Ρομαντικές μελωδίες και τραγούδια γεμάτα συναίσθημα γείωσαν  ευχάριστα το κλίμα της γιορτής για λίγο.

Τέλος δυναμικά μπήκαν οι Village Garage. Μια μπάντα που τείνει να γίνει ιστορία για την πόλη της Αμαλιάδας. Απίστευτη δυναμική, τραγούδια που ξυπνούσαν αναμνήσεις άλλης εποχής. Ο κόσμος εκεί έδωσε τον καλύτερο του εαυτό χορεύοντας ασταμάτητα.

Η μουσική ενώνει, η μουσική εκπαιδεύει η μουσική είναι το μέλλον. Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις σαν και αυτή να οργανωθούν όχι μόνο για την πόλη της Αμαλιάδας και γενικά για την περιοχή. Υπάρχουν πολλά ταλέντα που αξίζει να αναδειχθούν και ο κόσμος έχει πλέον την ανάγκη για καλή διασκέδαση όσο ποτέ.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την βραδιά:

Φωτογραφίες, Βίντεο, Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00