Αρχική » Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας στον Δήμαρχο Ζαχάρως: Στο επίκεντρο σημαντικά έργα και παρεμβάσεις

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας στον Δήμαρχο Ζαχάρως: Στο επίκεντρο σημαντικά έργα και παρεμβάσεις

από Maria Petroutsa

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο είχε την Δευτέρα 26 Μαΐου ο Δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, στο Δημαρχείο στη Ζαχάρω, παρουσία των αντιδημάρχων του δήμου.

Ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε την δημοτική αρχή για τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως οι παρεμβάσεις που γίνονται στο Ρέμα της Καλίδωνας, στον Ακίδα ποταμό αλλά και στη Νέδα.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και για τις σημαντικές παρεμβάσεις της Π.Δ.Ε. σε μεγάλους οδικούς άξονες του επαρχιακού δικτύου, εντός των ορίων του δήμου Ζαχάρως.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία που έχει ο δήμος με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ζήτησε από τον κ. Γιαννόπουλο τη βοήθειά του αλλά και την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς Ζαχάρως, ενώ ζήτησε να υπάρξει σηματοδότηση στους εθνικούς δρόμους ώστε να παρουσιάζεται στο εθνικό δίκτυο και η Ζαχάρω.

Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για το παραλιακό μέτωπο και το προεδρικό διάταγμα καθώς και για όλες τις ενέργειες που ο ίδιος έχει κάνει για την ανάπτυξη του δήμου προς όφελος όλων των δημοτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00