Αρχική » Εργασίες απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών και αποκατάστασης βατότητας οδών στη Δ.Ε Φιγαλείας

Εργασίες απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών και αποκατάστασης βατότητας οδών στη Δ.Ε Φιγαλείας

από Maria Petroutsa

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις αρχές Αυγούστου εργασίες καθαρισμού και αποψιλώσεων στις δημοτικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας και απομάκρυνσης κλαριών και φερτών υλικών από μηχανήματα του δήμου Ζαχάρως. Μικτά συνεργεία του δήμου αποτελούμενα από προσωπικό των τομέων Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας εργάζονται καθημερινά με σκοπό να επιλυθούν όσα προβλήματα έχουν καταγραφεί από τους προέδρους των κοινοτήτων.

Οι εργασίες αφορούν, μεταξύ άλλων, στην απομάκρυνση κομμένων δέντρων και κλαριών, την απομάκρυνση βαρέων αντικειμένων καθώς και φερτών υλικών, όπως μπάζα και χώματα εντός οικισμών, τις αποψιλώσεις και την αποκατάσταση βατότητας κεντρικών αγροτικών δρόμων. Οι εργασίες, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτήτων της Δ.Ε Φιγαλείας καθώς και της Ε.Φ.Α Ηλείας, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος ανέφερε ότι αυτές οι εργασίες που γίνονται σε συνεργασία με τους προέδρους στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη που για την δημοτική αρχή, από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, έχουμε αποδείξει ότι είναι πρωτεύον θέμα. «Θέλουμε έναν δήμο καθαρό, θέλουμε ένα δήμο όπου όλοι μας θα νιώθουμε περήφανοι», συνέχισε ο κ. Αλεξανδρόπουλος. «Δεν έχουμε στιγμή σταματήσει να εργαζόμαστε για τους δημότες μας, κάνοντας παράλληλα και μεγάλα έργα, σε έναν δήμο όπου πριν αναλάβουμε υπήρχε μια στασιμότητα».  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00