Αρχική » Επικαιρότητα με τον Αθλητικό Δικαστή

Επικαιρότητα με τον Αθλητικό Δικαστή

από Maria Petroutsa

1. Πήγε νά πουλήσει ενδυμασίες Ο Θεόδωρος πήγε στο Αεθλιον και συνομίλησε με τούς διαιτητές προκειμένου να αλλάξουν τίς στολές για νά είναι ποιο φαντακτερες

2. Βραδυνό πότισμα Οι αντιπαραθέσεις στο Δήμο Πηνειού δεν έχουν επηρεάσει, το βραδυνό πότισμα του ταρτάν και του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης.

3. Τό λουλούδι στο χωριό Τα λουλούδια που ανθίζουν στον πέτρινο κήπο του Πύργου, όταν μπουμπούκιασουν διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά στα χωριά. Τό διμετρο λουλούδι θα ανθίζει στο Επιτάλιο αρκεί να ποτίζεται κανονικά.

4. Πατάνε σταθερά στο έδαφος Προπονητές παίκτες και διαιτητές πατάνε σταθερά στο έδαφος. Οι εξέδρες και οι φίλαθλοι πού είναι στον αέρα. έχουν προμηθευτεί αερόσακους όταν πηγαίνουν στο Χαράλαμπος Βιλαέτη .

5. Τό κυνήγι τού ταραξία. Στο κλειστό Αεθλιο , φίλαθλος κυνηγούσε τόν μικρό που δημιουργούσε αναστάτωση στην εξέδρα και δεν μπορούσαν νά δουν τον αγώνα , για να τόν επαναφέρει στη τάξη .

6. Ο καθένας τά δικά του !!! Φίλοι και πρώην συμπαίκτες ο Περικλής και ο Θεώδορος Κανένας δεν έκανε κίνηση – πάσα για τον άλλο !!! Όλοι για πάρτι τους. Δεν φτιάχνονται έτσι παιδιά η οικογένεια και κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00