Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Γιάννης Πλεμμένος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επι-κείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Πλεμμένος, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία. 

 – Ο Γιάννης Πλεμμένος είναι απόφοιτος Σχολής Διοίκησης Τουριστικών Επαγγελμάτων, καθώς και Σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων και βοηθός Λογιστή. Γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, δραστήριο και ενεργό μέλος της κοινωνίας του Πύργου, έχει να επιδείξει μια πλούσια εθελοντική δράση πολύ πριν ασχοληθεί με τα κοινά.

Μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης-Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης (για έναν χρόνο είχε και την αρμοδιότητα των  Διοικητικών Υπηρεσιών). Είναι επίσης υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, το οποίο δημιούργησε κατά τους πρώτους μήνες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και σήμερα μετρά εκατοντάδες μέλη με πλούσιο έργο. Μια από τις κορυφαίες δράσεις του Γραφείου ήταν η συλλογή βοήθειας μετά τις φωτιές σε περιοχές του Δήμου Πύργου και όχι μόνο, για την οποία βραβεύτηκε από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά. Επιπλέον επί σειρά ετών, ως μέλος του συλλόγου «Φλόγα» διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση-ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  για τον παιδικό καρκίνο. Είναι επίσης ενεργό μέλος του Action aid.

Αναλαμβάνοντας το Τμήμα Παιδείας, σε διάστημα δύο ετών, λειτουργώντας μεθοδικά και οργανωμένα έχει επιχειρήσει τεχνικά έργα σε όλα τα σχολεία αλλά και αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, καθώς και ημερίδες για τον σχολικό εκβοφισμό.

Όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Όταν επέλεξα να ασχοληθώ με τον Δήμο του Πύργου, είχα ως μοναδικό γνώμονα, το να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Ο Δήμος Πύργου, μέσα σε διάστημα μίας τετραετίας – παρά τις όποιες μεγάλες αντιξοότητες – κατάφερε να γυρίσει σελίδα. Ενώσαμε δυνάμεις και καταφέραμε να βάλουμε τέλος στην μιζέρια και την απαξίωση! Έγιναν έργα και δράσεις που όμοιες τους δεν είχαν γίνει τις προηγούμενες δεκαετίες… Μένει όμως να γίνουν ακόμα πάρα πολλά σε όλο τον δήμο Πύργου, στην πόλη και στα χωριά μας.

Η επιλογή μου να συμπορευτώ με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, δεν ήταν τυχαία. Η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας οφείλει να συνεχιστεί και μετά τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών – καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα και πειράματα! Όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε την μάχη για έναν Δήμο που πραγματικά αξίζει στους δημότες του και είμαι σίγουρος ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και εκείνα που σήμερα φαντάζουν ακατόρθωτα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00