Αρχική » Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ΄Ηλιδας- 2 Νέοι υποψήφιοι με τον Ανδρέα Παπαδάκο

Ανάγκη αλλαγής στο δήμο ΄Ηλιδας- 2 Νέοι υποψήφιοι με τον Ανδρέα Παπαδάκο

από Maria Petroutsa

Συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι ο Γιώργος Βλάχος, επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Αμαλιάδας.

Ο ίδιος διατηρεί κατάστημα με σιδηρικά εργαλεία και χρώματα το οποίο ίδρυσε ο παππούς του, συνέχισε ο πατέρας του και τώρα αυτός. Πρόκειται για μια επιτυχημένη επιχείρηση στην Αμαλιάδα και ως άνθρωπος του εμπορικού κόσμου γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανησυχίες του.  

Στο πλευρό του Ανδρέα και ο ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Γκρίλλας από το Χάβαρι ο οποίος ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία με τα κοινά. Τόσο η γνώση του για τα προβλήματα του τόπου, όσο και η διάθεσή του για επίλυση, βρήκαν πρόσφορο έδαφος στο όραμα του Ανδρέα Παπαδάκου και πλέον αποτελεί μέλος του συνδυασμού του.            

Γιώργος Βλάχος

Αμέσως μετά τη συνεργασία τους ενόψει των εκλογών ο κ. Βλάχος τόνισε «Οι παραλείψεις και οι αστοχίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, μας υποχρεώνουν να συμμετάσχουμε ενεργά για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Η υποψηφιότητά μου τροφοδοτείται από μια ειλικρινή δέσμευση, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Υποστηρίζω τον Ανδρέα Παπαδάκο, τον πλέον κατάλληλο για Δήμαρχο Ήλιδας και του προσφέρω την αμέριστη συμπαράστασή μου και πιστεύω ακράδαντα στην ικανότητά του να οδηγήσει την πόλη και τις κοινότητές μας σε ένα καλύτερο μέλλον».

 Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος αναφέρει «ο Γιώργος Βλάχος είναι ένας επιτυχημένος νέος και μέσα από τη δράση του τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική έχει αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο μας. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που προστέθηκε στην ομάδα μας και όλοι μαζί όχι μόνο θα διεκδικήσουμε, αλλά θα αποκτήσουμε το καλύτερο για το δήμο μας».

Νίκος Γκρίλλας

Ο Νίκος Γκρίλλας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ένας νέος με τεράστιο έργο και προσφορά στον τόπο του ο οποίος είναι ήδη πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαβαρίου «Ο Διόνυσος». Η επιλογή του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο ίδιος στο πρόσωπο του κ. Παπαδάκου συνάντησε τον άνθρωπο των έργων. Αμέσως μετά δήλωσε «Αποφάσισα να ακολουθήσω τον Ανδρέα Παπαδάκο γιατί συνειδητοποίησα πως είναι ο μόνος που θέλει να ασχοληθεί πραγματικά για το καλό του τόπου, τόσο της Αμαλιάδας όσο και των κοινοτήτων. Κουράστηκα να ακούω λόγια και να μην βλέπω έργα και δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ. Το χωριό μου το τιμάω με έργα και όχι με λόγια και ούτε το

θυμάμαι κατόπιν εορτής!».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος επισημαίνει «ο Νίκος Γκρίλλας είναι νέος και δημιουργικός και όπως φροντίζει το Χάβαρι από τη θέση του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου, θα το βοηθήσει πολύ περισσότερο και μέσω του τοπικού συμβουλίου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00