Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

 *   Άγγελος Μαντάς, Νίκη Γκότση, Μιλτιάδης Ζεκυριάς, Γεώργιος Αθανασόπουλος

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα έχει διαπρέψει στον επαγγελματικό του χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τους: Άγγελο Μαντά- Μηχανικό Βιοιατρικής Τεχνολογίας, Νίκη Γκότση-Τραπεζικό υπάλληλο, Μιλτιάδη Ζεκυριά-ελεύθερο επαγγελματία, Γεώργιο Αθανασόπουλο-παραγωγό αγροτικών προιόντων. 

Άγγελος Μαντάς – Μηχανικός Βιοιατρικής Τεχνολογίας

Ο Άγγελος Μαντάς γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ζει μόνιμα στον Πύργο. Είναι Μηχανικός Βιοιατρικής Τεχνολογίας και εργάζεται στο Γ.Ν. Ηλείας. Παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Υπήρξε καθηγητής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου στα δύσκολα οικονομικά χρόνια των μνημονίων.

Ο ίδιος δηλώνει: «Συστρατεύομαι με τον Τάκη Αντωνακόπουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Πύργου. Ο κ. Αντωνακόπουλος απέδειξε στην τετραετία του ως Δήμαρχος ότι αποτελεί εγγύηση για την ορθολογική λειτουργία και την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου Πύργου. Το έργο που ήδη έχει στην καθημερινότητα του πολίτη, στις υποδομές, στην καθαριότητα, στον τουρισμό και στον πολιτισμό, δείχνουν τις ηγετικές του ικανότητες και την ισχυρή θέληση για την πρόοδο του Δήμου Πύργου, παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Η οργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου μας, ο εκσυγχρονισμός και το όραμα του Τάκη Αντωνακόπουλου για την επόμενη πενταετία, μαζί με την επιλογή των συνεργατών του, επιβεβαιώνουν ότι πράγματι  «Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο!».

Νίκη Γκότση – Τραπεζικός Υπάλληλος

Η Νίκη Γκότση γεννήθηκε και διαμένει στον Πύργο. Επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως Τραπεζικός Υπάλληλος, μέχρι την απόφασή της να αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή της 8χρονης κόρης της, Δέσποινας.

Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων του Νομού στην ΔΗΣΥΕ, ενώ σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό κατακτώντας πολλά μετάλλια και διακρίσεις στην κολύμβηση.

«Γνωρίζω και εκτιμώ χρόνια τον κ. Τάκη Αντωνακόπουλο. Με τιμά η πρότασή του να με συμπεριλάβει στο μεγάλο ενωτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης του “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”. Τον πιστεύω, είναι άνθρωπος της προσφοράς και σαν Δήμαρχος που διαρκώς προσπαθεί, ήδη αλλάζει προς το καλύτερο τον τόπο μας. Ως τώρα έχουν γίνει πολλά. Κι ειδικά για τα παιδιά και τον αθλητισμό, οι οποίοι είναι οι βασικοί τομείς που κι εγώ επιθυμώ με τις όποιες δυνάμεις μου να συνδράμω με ανιδιοτέλεια για να γίνουν και ακόμα περισσότερα».  

Μιλτιάδης Ζεκυριάς (του Παναγιώτη) – Ελεύθερος επαγγελματίας-Αυτοκινητιστής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κοινότητα Αλφειούσας. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών αυτοκινήτων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πύργο ως ελεύθερος επαγγελματίας-Αυτοκινητιστής.

Είναι τοπικός σύμβουλος στην Αλφειούσα και για πολλά χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής και παράγοντας στον Α.Ο. Αλφειονίς Αλφειούσας.

Ο ίδιος δηλώνει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι το τιμητικό κάλεσμα του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, γιατί είναι ο άνθρωπος που έδωσε ζωή στην πόλη και τις τοπικές μας κοινότητες. Συμπορεύομαι μαζί του γιατί θεωρώ ότι είναι ικανός στην επόμενη πενταετία να πάει την πόλη του Πύργου και το Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά».

Γεώργιος Αθανασόπουλος – Παραγωγός αγροτικών προιόντων

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι κάτοικος της κοινότητας Γουμέρου. Έχει σπουδάσει Τεχνίτης Τυπογραφίας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα (με έμφαση στην ελαιοπαραγωγή). Δραστήριο και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, με έντονη εθελοντική δράση και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ο ίδιος δηλώνει: «Παρακολουθώ στενά το έργο του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου και βλέπω τις μεγάλες αλλαγές που έχουν ήδη συντελεστεί στο Δήμο μας. Συμπορεύομαι μαζί του, και επιθυμώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο του, για τις κοινότητες και τον Δήμο μας».

*  Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:

– «Είναι ολοφάνερο πως η ενωτική ανεξάρτητη παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας σε αυτή την πορεία νίκης για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό νέους καταξιωμένους ανθρώπους σε μια συνεργασία συστράτευσης. Με χαρά υποδεχόμαστε τους, Άγγελο Μαντά, Νίκη Γκότση, Μιλτιάδη Ζεκυριά, Γεώργιο Αθανασόπουλο, στην ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο κι έναν καλύτερο Δήμο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00