Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”: Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με τον συνδυασμό  του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

*Πέννυ Ζουμπάκη, Νικολέτα Νέγκα, Γεωργία Τριανταφυλλοπούλου, Δήμητρα Καραταράκη

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερις νέες γυναίκες, που παράλληλα η κάθε μια διαπρέπει στον επαγγελματικό της χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τις: Πέννυ Ζουμπάκη-Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης, Νικολέττα Νέγκα- Φιλόλογος, Γεωργία Τριανταφυλλοπούλου (Ντέλλου) –Ιδιωτική υπάλληλος, Δήμητρα Καραταράκη –Ιδιωτική Υπάλληλος.

Πέννυ Ζουμπάκη-Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης

Η Πέννυ Ζουμπάκη γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης, κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής.

Η αγάπη της για τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, την οδήγησε τους προηγούμενους μήνες στη σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» όπου συμμετείχε σε παράσταση τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το ‘19, πάλι με τον συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου, ενώ φέτος δηλώνει πιο ώριμη και έτοιμη να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις. «Για άλλη μια φορά με τιμά η πρόταση του Δημάρχου μας να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του. Ενωμένοι, θα αλλάξουμε τον Πύργο. Ήδη η αρχή έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο Δήμαρχος Πύργου έχει βάλει τη νέα γενιά σε πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί αυτή είναι το μέλλον της πόλης!» 

Νικολέττα Νέγκα- Φιλόλογος

Με καταγωγή από τα Χανάκια, η Νικολέττα Νέγκα ζει και εργάζεται στον Πύργο. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Παν/μίου Πατρών του Τμήματος Φιλολογίας. Είναι εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολείται με την αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά και δηλώνει:

«Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, γιατί πέρα από τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφω προς το πρόσωπό του, εκτιμώ αφάνταστα το έργο που έχει επιτελέσει αναφορικά με τη μαθητική κοινότητα, όπως όλες τις αθλητικές δράσεις για τα παιδιά καθώς και τις ημερίδες για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας».

Γεωργία Τριανταφυλλοπούλου (Ντέλλου) –Ιδιωτική υπάλληλος

Η Γεωργία Τριανταφυλλοπούλου (Ντέλλου) έχει σπουδάσει Γραμματειακή Υποστήριξη και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε διάφορες επιχειρήσεις του Πύργου, στον τομέα της. Ιδιαίτερα δραστήρια, έχει ξεχωρίσει για την εθελοντική της προσφορά τα τελευταία χρόνια σε όλες τις δράσεις του Δήμου Πύργου και κυρίως σε δράσεις στήριξης ευάλωτων οικογενειών. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Ντέλλο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η ίδια δηλώνει για την υποψηφιότητά της: «Συμπορεύομαι με τον κ. Αντωνακόπουλο, γιατί θέλω να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον άνθρωπο που αλλάζει τον Πύργο. Οι νέοι άνθρωποι, που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, πρέπει να συμβάλλουμε σ’ αυτό. Και ο Δήμαρχος Πύργου μας δίνει την ευκαιρία».

Δήμητρα Καραταράκη –Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Δήμητρα Καραταράκη ανήκει στη νέα γενιά των υποψήφιων με την παράταξη του Παναγιώτη Αντωνακόπουλου. Δυναμικός χαρακτήρας, δραστήρια και ενεργή σε πολλούς τομείς, θέτει για πρώτη φορά τον εαυτό της στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών γιατί, όπως δηλώνει η ίδια: «Ανήκω στη νέα γενιά του Δήμου μας και βλέπω τις ήδη μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει με τη νυν Δημοτική Αρχή. Συμπορεύομαι με τον Δήμαρχό μας, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και είμαι έτοιμη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για να συνεχίσει το έργο των μεγάλων αλλαγών».

  * * *   Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τις νέες υποψήφιες  δηλώνοντας:

– «Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό νέους καταξιωμένους ανθρώπους σε μια συνεργασία συστράτευσης. Με χαρά υποδεχόμαστε, την Πέννυ Ζουμπάκη, την Νικολέττα Νέγκα, την Γεωργία Τριανταφυλλοπούλου και την Δήμητρα Καραταράκη. Στη  διαρκή προσπάθεια για έναν καλύτερο Πύργο του μέλλοντος, έχουμε πρωταγωνιστές τη νέα γενιά. Αυτή μπορεί να διασφαλίσει το σίγουρο δρόμο προς την ανάπτυξη μέσα από συλλογικότητα, αισιοδοξία, νεανική επιχειρηματικότητα, μέσα από τον αυθορμητισμό της. Το μέλλον ανήκει στους νέους. Η πόλη θα έχει μέλλον εάν οι νέοι ασχοληθούν μ’ αυτήν. Μέλημά μας δεν είναι μόνο οι επόμενες εκλογές αλλά οι επόμενες γενιές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00