Αρχική » Εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και εθελοντές από όλο το Δήμο Ήλιδας αγκάλιασαν την 7η διοργάνωση του “Καρναβαλιού Αμαλιάδας”

Εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και εθελοντές από όλο το Δήμο Ήλιδας αγκάλιασαν την 7η διοργάνωση του “Καρναβαλιού Αμαλιάδας”

από Maria Petroutsa

Με μία πρωτόγνωρη συγκέντρωση συλλόγων, σωματείων, εθελοντών και απλού κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων της φετινής 7ης διοργάνωσης «Καρναβάλι Αμαλιάδας 2024».


Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής υποδέχτηκαν τον κόσμο, άκουσαν τις προτάσεις τους και παρουσίασαν το προσχέδιο του προγράμματος και της αφίσας, που θα παρουσιαστούν επίσημα από τον Δήμο Ήλιδας το επόμενο διάστημα σε ειδική συνέντευξη τύπου.


Αυτό που τελικώς αποφασίστηκε είναι η φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και η μεγάλη Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.
Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ενώ όλα τα Σαββατοκύριακα από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι την καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου θα υπάρχουν εκδηλώσεις στην πόλη και τα χωριά, που θα δίνουν έμφαση στην καρναβαλική δημιουργία και στην συμμετοχή των παιδιών.
Το «Καρναβάλι Αμαλιάδας» -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από την αναβίωσή του- θα ολοκληρωθεί με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην Κουρούτα.


Και στις φετινές εκδηλώσεις οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και τα χάπενινγκ θα είναι πολλά, με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα να μην αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Όπως αποφασίστηκε, οι συμμετοχές των ομάδων, συλλόγων ή σωματείων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην καρναβαλική παρέλαση θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στα τηλέφωνα του Δήμου Ήλιδας 2022038526, 527 και 528.


Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους άρμα, καλό θα είναι να κλείσουν νωρίτερα τη συμμετοχή τους!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00