Αρχική » Δύο τούρτες έκπληξη για τα γενέθλια του Ανδρέα Παπαδάκου.

Δύο τούρτες έκπληξη για τα γενέθλια του Ανδρέα Παπαδάκου.

από Maria Petroutsa

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το προσωπικό γραφείο γέμισε με φίλους και υποστηρικτές του Ανδρέα Παπαδάκου που του ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη για τα προσωπικά του γενέθλια με δύο εντυπωσιακές τούρτες να κλέβουν την παράσταση. Υπεύθυνες για αυτό ήταν δυο από τις υποψήφιες του  η κ. Διονυσία Λαμπροπούλου και η κ. Δέσποινα Καφύρα.

Από νωρίς το γραφείο γέμισε με κόσμο και δώρα. Κατά την είσοδο του στο γραφείο ο κ. Παπαδάκος έμεινε έκπληκτος και με χαρά δέχτηκε ευχές και την αγάπη των φίλων του.

Εντυπωσιασμένος φάνηκε με την τούρτα της κ. Λαμπροπούλου, η οποία περιλάμβανε την προεκλογική του φωτογραφία καθώς και συνθήματα αγάπης. Υπήρχε και παραλλαγή του αγαπημένου τραγουδιού του κ. Παπαδάκου το Υπάρχω από Στέλιο Καζαντζίδη.

Σύντομα οι δυο τούρτες τοποθετήθηκαν στην τραπεζαρία του γραφείου και όλοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον κ. Αντρέα να του τραγουδήσουν το γενέθλιο τραγούδι, πριν σβήσει το κεράκι του περισσότεροι φίλοι ήρθαν και τραγούδησαν διπλή φορά για να του ευχηθούν.

Αστιευόμενος ο κ. Αντρέας είπε ότι θα ‘’σφάξει’’ τον εαυτό του και έκοψε την τούρτα για να την μοιράσει στους φίλους και συνεργάτες του.

Ευχές έλαβε και από την οικογένεια του από τον μακρινό Καναδά. ο κ. Παπαδάκος ήταν εμφανώς  γεμάτος χαρά και συγκίνηση.

Εμείς από το την ομάδα του Μαντάτο ευχόμαστε στον κ. Αντρέα να είναι πάντα υγιής και δημιουργικός και να συνεχίσει να έχει την ενέργεια εφήβου με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του.

Φωτογραφίες- Ρεπορταζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00