Αρχική » Εκδήλωση απο τον Σύλλογο “Η Αγάπη” στο Amalias Hotel

Εκδήλωση απο τον Σύλλογο “Η Αγάπη” στο Amalias Hotel

από Maria Petroutsa

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κοροβέσης, συνεχίζουν έμπρακτα να στηρίζουν και να προωθούν τον πολιτισμό, μέσα απο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια την μουσικοχορευτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε απο τον σύλλογο Αλληλεγγύης και Προσφοράς “Η Αγάπη”, με θέμα την παρουσίαση παραδοσιακών οργάνων τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κοροβέση, το δάσκαλο μουσικής Παντελή Πανδή, τη δασκάλα χορού Δήμητρα Πατσούρη, τη χορευτική ομάδα του συλλόγου, τους χορηγούς μας και τον καθηγητή κύριο Γιάννη Χριστόπουλο, για την πολύτιμη βοήθεια του.

Επίσης ευχαριστούμε το ξενοδοχείο “Αμαλίας” για τη συνεργασία, την ορχήστρα του Σάκη Ζαφειρόπουλου και απο τα μέλη του Δ.Σ. την Αναστασία Βασιλοπούλου, την Κορτέση Άννα, τη Λιβέρη Γεωργία, όπως και την ιδρύτρια και ψυχή του συλλόγου μας κυρία Πόπη Δημητρακοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου και ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος και επί σειρά ετών μέλος, υποστηρικτής και χορηγός του συλλόγου Ανδρέας Παπαδάκος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00