Αρχική » Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ στο Δήμαρχο Πύργου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ στο Δήμαρχο Πύργου

από Maria Petroutsa

Ξεκινάει μια περίοδος εποικοδομητικής συνεργασίας

Το Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, Συνταγματάρχη Τεχνικού κ. Παρασκευά Κατσιλίδη υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, ο Δήμαρχος Στάθης Καννής, το πρωί της Τετάρτης 10/01/24.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πύργου κάθε επιτυχία στο έργο του ενώ επεσήμανε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υπάρχει αγαστή συνεργασία.

Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Καννής αφού ευχαρίστησε τον κ. Κατσιλίδη για τις ευχές έκανε σαφές πως ο Δήμος Πύργου θα είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Διοίκηση της ΣΕΤΤΗΛ, για θέματα που αφορούν στον Πύργο και τους δημότες του καθώς και για τη διατήρηση του Στρατοπέδου στην περιοχή, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συμβολή στην τοπική οικονομία .

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης ήταν ιδιαίτερα ζεστό, γεγονός που προμηνύει πως η περίοδος της συνεργασίας που ξεκινάει μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης της Σχολής Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας θα είναι εποικοδομητική. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00