Αρχική » “Ο Κουτσομπόλης”:3η εβδομάδα του Ιανουαρίου 2023. 14/01/2023-20/01/2023. Τα υπόλοιπα στην Περιφέρεια, τα αυτοκίνητα του υποψηφίου και τα σηματάκια της αλλαγής σελίδας.

“Ο Κουτσομπόλης”:3η εβδομάδα του Ιανουαρίου 2023. 14/01/2023-20/01/2023. Τα υπόλοιπα στην Περιφέρεια, τα αυτοκίνητα του υποψηφίου και τα σηματάκια της αλλαγής σελίδας.

από Άκης Χουζούρης

3η εβδομάδα του Ιανουαρίου 2023. 14/01/2023-20/01/2023. Τα υπόλοιπα στην Περιφέρεια, τα αυτοκίνητα του υποψηφίου και τα σηματάκια της αλλαγής σελίδας.

Έχουν πάρει φωτιά οι Πίτες. Όχι οι πίτες με γύρο ή με καλαμάκι σουβλάκι….Οι Βασιλόπιτες, οι πρωτοχρονιάτικες βρε. Φυσικά η πρωτοχρονιά έχει περάσει κοντά 20 μέρες. Αλλά “ανάγκα και οι Θεοί πείθονται” και η πρωτοχρονιά θα φτάσει μέχρι το Μάρτη…

Περιμένοντας τον Μητσοτάκη να πει “μαρς” το δίλημμα στους εκλογοmarketers είναι: “Να ασχοληθούμε τώρα με τις δημοτικές ή να περιμένουμε να δεήσει ο κύριος με τις Βουλευτικές πρώτα, να δούμε πώς πάει και μετά να τρέξουμε στα όρη και στα βουνά και να πιάσουμε κανέναν ξέμπαρκο να βάλουμε στο ψηφοδέλτιο…” Δυστυχώς τέτοια διλήμματα έχει και η Αθήνα, αφού εκεί στο da capo όπως όλοι γνωρίζουν παίζεται η τύχη της Ελλάδας τόσα χρόνια τώρα μετά το 1996…Γι’ αυτό και οι Περιφερειακές εκλογές θα κλείσουν την τελευταία στιγμή. Ό,τι μείνει από τις Βουλευτικές, ό,τι μείνει από τις Δημοτικές, θα πάει στις Περιφερειακές. Τέλεια.

Στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περιμένουμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ένα κομμάτι αριστερόστροφο πιέζει για Τζαβάρα. Ο πιο Αριστερός πηδάει όλη την περιοχή του κεντροαριστερού, του πράσινου, του κεντρώου, του πασόκου και φτάνει στα Δεξιά. Μωρέ μπράβο. Για να δούμε.

Στη Ν.Δ. η πρώτη θέση στις Βουλευτικές είναι καπαρωμένη και είναι γένους θηλυκού. Για τη δεύτερη θέση ή τρίτη θα γίνει της “Κορέας”.

Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. τι θα γίνει; Θα είναι πάνω ή κάτω από το 10%; Μεγάλο ερώτημα, για τα πλήθη.

Στα Δημοτικά πράγματα και ειδικά στο Δήμο Ήλιδας έχω “τρομακτικές” κουτσομπολίστικες φήμες. Φήμες που αρέσουν και στα υποκείμενα και στα αντικείμενα. Ο Αντώνης Πατρινός, ως άλλος Βελουχιώτης, έχει πάρει το άλογό του και ψάχνει να φτιάξει “Αντάρτικο” στον Λυμπέρη… Μιλάει με όλες και όλους. Σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Ήλιδας. Όμως κάτι λείπει. Η επίσημη υποψηφιότητά του. Αν δεν ανακοινώσει, τότε καλύτερα να σκεφτεί τις Περιφερειακές…από τώρα.

Κάτι καλοθελητές έχουν οργώσει τα καφενεία και τις πλατείες λέγοντας οτι ο Παπαδάκος δεν θα κατέβει τελικά. Μα, δεν το καταλαβαίνουν; Είναι ο μόνος από τους υπόλοιπους 6 (Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλο, Γκουβίτσα, Πατρινό, υποψήφιο ΚΚΕ, Κωνσταντόπουλο) που έχει συνέπεια λόγων: Έχει γεμίσει με χριστουγεννιάτικες κάρτες υποψηφίου Δημάρχου όλο το Δήμο, έβγαλε ατζέντες με σλόγκαν Δημάρχου, έφτιαξε πινακίδες και έχει το στέκι νεολαίας με αφίσες Υποψηφίου Δημάρχου. Τι άλλο να κάνει; Να φέρει αυτοκίνητα που να γράφουν “ΉΛΙΔΑ 36” Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας 2023; Μην του βάζετε ιδέες…Θα το κάνει και αυτό, για να πείσει οτι το παιχνιδάκι τελείωσε με τον ίδιο. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και τέλος μία παρατήρηση. Με το χαρτί στο Θεό, με την αλλαγή του Νόμου που θέλει υποψηφίους πάνω από 300, ποιοι πιστεύετε οτι θα το ξανασκεφτούν; Άσε που κάποια νέα υποψήφια μπερδεύτηκε και μοιάζει πολύ το σήμα της με του Ήλιδα 36. Τυχαίο;

Για κουτσομπολιά και μόνο κουτσομπολιά στείλτε στο email mantato.eu.info@gmail.com με την ένδειξη για τη στήλη “Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΌΛΗΣ” δικά σας ζουμερά σχόλια.

Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00