Αρχική » Δράση Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Δράση Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

από Maria Petroutsa

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης , μετά από πρόσκληση του Ειδικού Δημοτικού Λεχαινών συμμετείχε στην δράση για την παγκόσμια ημέρα ασφαλούς Διαδικτύου. Στόχος της δράσης είναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά προστατεύονται, γίνονται σεβαστά και ενδυναμώνονται στο διαδίκτυο. Το σύνθημα της Ημέρας ασφαλούς διαδικτύου «Μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» ενθαρρύνει όλους, παιδία, γονείς, φροντιστές, εκπαιδευτικούς να παίξουν το ρόλο τους στη δημιουργία ενός καλύτερου και ασφαλούς διαδικτύου.

   Οι μαθητές του Εδικού Δημοτικού  Λεχαινών και του πρώτου Δημοτικού Λεχαινών, ενημερώθηκαν από την εκπαιδευτικό κυρία Ροζαλία Σουέρεφ και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κυρία Γεωργιοπούλου Κατερίνα για την ασφαλή χρήση διαδικτύου. Μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι και τη δική τους συμμετοχή οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα ασφαλείας του διαδικτύου.

   Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κυρία τα Τζουανοπούλου Αντωνία για την προσκληση και την συνεργασία , τον Διευθυντή του Πρώτου Δημοτικού Λεχαινών κύριο Καπώνη Αναστάσιο και όλους τους μικρούς μαθητές για την  ένθερμη  συμμετοχή τους.

   Από το Κέντρο Κοινότητας  η δράση πραγματοποιήθηκε  με την στήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κυρίας Γεωργίας Κακαλέτρη. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00