Αρχική » Διονύσης Καλαματιανός: «Ένα όμορφο ξεκίνημα βρίσκεται μπροστά, γεμάτο συγκινήσεις και δημιουργία»

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Πλέον, ως φοιτήτριες και φοιτητές θα θέσουν καινούργιους στόχους, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες και γνώση. Ένα όμορφο ξεκίνημα βρίσκεται μπροστά, γεμάτο συγκινήσεις και δημιουργία.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα στις νέες και στους νέους μας, στηρίζοντας την επίπονη και απαιτητική προσπάθειά τους.

Βεβαίως και για τα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τους κόπους και τις θυσίες τους και να τα συγχαρούμε για τον αγώνα που έδωσαν. Όμως, τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται και με διεκδίκηση, πίστη και αισιοδοξία θα δικαιωθεί. Και ας παραμένουν τα εμπόδια πολλά, με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που απέκλεισε χιλιάδες νέες και νέους από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την απομάκρυνση από την Ηλεία των πανεπιστημιακών τμημάτων, που αποτελούσαν επιλογή πολλών υποψηφίων από ολόκληρη τη χώρα.

Η νέα γενιά είναι το λαμπρό μέλλον. Μαζί θα αγωνιστούμε για μια ποιοτική δωρεάν δημόσια εκπαίδευση στο σύνολο των βαθμίδων της, με ίσες ευκαιρίες, δίχως αποκλεισμούς. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00