Αρχική » Διάκριση για την Σχολή Danceteria: 2η Θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού με το γκρούπ Niki’s Belly Dancers!

Διάκριση για την Σχολή Danceteria: 2η Θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού με το γκρούπ Niki’s Belly Dancers!

από Maria Petroutsa

Σημαντική διάκριση για το  group Niki’s Belly dancers, στην κατηγορία Oriental/belly dance groups adult, κατέκτησε την 2η θέση ανάμεσα σε 5 διαγωνιζόμενα γκρουπ από όλη την Ελλάδα.

 Η Χριστίνα Θανοπούλου, η Γιώτα Αλεξανδροπούλου, η Σταυρούλα Κοντοβουνίσιου, η Ελένα Αριστειδοπούλου, η Θεοδώρα Κανελλοπούλου και η δασκάλα τους, Νίκη Μπουτζαρέλη, ανέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες και έκαναν περήφανη την σχολή τους  Danceteria  στην Αμαλιάδα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, και αποτελεί μέρος του επίσημου προγράμματος του 7th Athens Dance Festival. Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, ο Βασίλης Καραγκούνης και  η σχολή του συγχαίρει τις χορεύτριες του για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση σε αυτόν τον κορυφαίο χορευτικό διαγωνισμό.”

Ωστόσο και η μικρή Αθηνά Παπασταθοπούλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην κατηγορία Solo Οriental junior στα προημιτελικά του 7th Athens Dance Festival. Διαγωνίστηκε  ανάμεσα σε 30 χορεύτριες, προκρίθηκε στα προημιτελικά, περνώντας με εντυπωσιακό τρόπο 17 χορεύτριες του επιπέδου της.

Η διάκριση αυτή αποτελεί επίσης μια ξεχωριστή επιτυχία για την πόλη της Αμαλιάδας, καθώς δείχνει ότι όλο και περισσότεροι μαθητές, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε ιδιαίτερους χορούς από όλο τον κόσμο. Αυτό αναδεικνύει την πολυπολιτισμική προσέγγιση  της σχολής Danceteria και επιβεβαιώνει ότι οι μαθητές της είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με επιτυχία άλλους χορευτές από όλη την Ελλάδα σε μεγάλους διαγωνισμούς και να έχουν και επαγγελματική καριέρα εφόσον το επιθυμούν.

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00