Αρχική » Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας:Το «δόλωμα» των ψηφοφόρων

Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας:Το «δόλωμα» των ψηφοφόρων

από Άκης Χουζούρης

Με προεκλογικά ψέματα προσπαθεί η Δημοτική Αρχή Ήλιδας να  μαζέψει ψηφαλάκια χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το Δημοτικό Κάμπινγκ το οποίο «πεθαίνει» όσο και αν κάποιοι με λόγια προσπαθούν να πείσουν το λαό της Ήλιδας ότι «αναστήθηκε». Στα χέρια του δημάρχου Ήλιδας  καταστράφηκε το Δημοτικό Κάμπινγκ της Κουρούτας και η σημερινή του εικόνα είναι «μαχαίρι» στην καρδιά για κάθε Αμαλιαδίτη, Ηλείο και κάθε επισκέπτη που το πρόλαβε  στις δόξες του.

Τόσα χρόνια η Δημοτική Αρχή δεν «έτρεξε» καμία διαδικασία μακροχρόνιας παραχώρησης του Κάμπινγκ στον δήμο Ήλιδας και έπρεπε κάθε χρόνο να «βγαίνει στη ζητιανιά» για να του παραχωρηθεί το Κάμπινγκ για μερικούς μήνες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο δήμαρχος το παρέλαβε ανοιχτό και κατάφερε να του βάλει λουκέτο. Οι οφειλές στην τότε Κτηματική Υπηρεσία έμειναν απλήρωτες, έτσι το Κάμπινγκ πέρασε στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ. Όλοι του λέγαμε ότι το Κάμπινγκ χάνεται και αυτός στον κόσμο του!

Στον κόσμο του ο δήμαρχος Ήλιδας ακόμα και μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια που διατυμπάνιζε ότι το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί να κάνει κάτι με το Δημοτικό Κάμπινγκ γιατί κανείς δεν μπορεί να χτίσει και έχουμε τους μελλοντικούς επενδυτές «δεμένους», ώσπου το ΤΑΙΠΕΔ το έβγαλε στο σφυρί δύο φορές!

Είναι βέβαιο πως αν δεν  συναντούσε ο δήμαρχος Ήλιδας τόση αντίδραση από την τοπική κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο, το Κάμπινγκ θα «έφευγε» όπως έφυγε νύχτα και η Πανεπιστημιακή Σχολή !

Τώρα προεκλογικά τον έπιασε το ενδιαφέρον για να τρέξει το Δημοτικό Κάμπινγκ, και  πέφτουν  η μία μετά την άλλη οι δεσμεύσεις.

 «Θα μας παραχωρήσουν το Κάμπινγκ τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά», ήταν τα λόγια του δημάρχου Ήλιδας κ.Γιάννη Λυμπέρη, αλλά δεν μας είπε για ποιο Κάμπινγκ μιλάει. Για τα μισογκρεμισμένα και χορταριασμένα  ερείπια που ο ίδιος δημιούργησε όπως φαίνονται στις φωτογραφίες ;

Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου «Ήλιδα 36», σας ρωτάω δημόσια κύριε δήμαρχε, βλέποντας στα μάτια το λαό του δήμου Ήλιδας: Ποιό Κάμπινγκ θα λειτουργήσει φέτος ; Πότε θα μπει ο ανάδοχος μέσα, πόσα χρήματα θα δαπανήσει και για πόσα καιρό θα το δουλέψει;

Κύριε δήμαρχε βρίσκεστε σε μόνιμο καυγά με την αλήθεια.

Και η μόνη αλήθεια είναι ότι το Δημοτικό Κάμπινγκ της «χάθηκε» από την αδιαφορία σας όπως χάθηκαν και τόσα άλλα αναπτυξιακά έργα  και τώρα το χρησιμοποιείται ως προεκλογικό δόλωμα. Πού ήσασταν πέρυσι και πρόπερσι για να ενδιαφερθείτε ;

 Γιάννης Χριστόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας με την παράταξη «Ήλιδα 36» του Ανδρέα Παπαδάκου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00