Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ακόμα ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα στον στόλο 

Ένα ακόμα καινούργιο  απορριμματοφόρο όχημα με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 κυβικών, παρέλαβε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Η χρηματοδότηση για την απόκτηση του οχήματος, ύψους 167.400 ευρώ, προήλθε από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

Το όχημα παρέλαβαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο Γ.Γ. του Δήμου Κώστας Βαρβαρέσος, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργος Τσουραπάς και ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος Γιώργος Κορδονούρης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την διαρκή αναβάθμιση του στόλου οχημάτων του Δήμου μας, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια για ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους συνδημότες μας».

Related posts

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη’’

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρώην Υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη

”Ο Δήμος Ήλιδας θα συνεχίζει να συμβάλλει στο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας” – Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε τιμητικό βραβείο στον Ισίδωρο Κούβελο