Αρχική » Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη στα εργοτάξια του αυτοκινητοδρόμου «Πάτρας – Πύργου»

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη στα εργοτάξια του αυτοκινητοδρόμου «Πάτρας – Πύργου»

από Άκης Χουζούρης

Δήλωση της βουλευτού Ηλείας, Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου:

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στον οδικό άξονα «Πατρών – Πύργου>», με αφορμή και την επίσκεψη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπίας Οδού, κ. Παναγιώτη Παπανικόλα.

Διαπιστώσαμε με χαρά ότι το σπουδαίο αυτό έργο για τον τόπο μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα έργα προχωρούν εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος. Αναμένουμε, συνεπώς, την ολοκλήρωσή του, ακριβώς, όπως είχε υποσχεθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή, εντός 36 μηνών από την έναρξη των κατασκευών, ήτοι Μάρτιος 2022 – Μάρτιος 2025.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, για την προτεραιοποίηση αυτού του έργου και την προσωπική μέριμνα που επέδειξαν για την επανένταξη της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού ως προς το τμήμα «Πάτρα – Πύργος» και την ολοκλήρωση του δι-ευρωπαϊκού δικτύου στο Νομό μας. Θερμότατα τους ευχαριστώ και για την πολιτική προτεραιότητα που αποδίδουν, επίσης, στον οδικό άξονα «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα», του οποίου η μελέτη έχει ανατεθεί στην παραχωρησιούχο εταιρεία Ολυμπία Οδό για επικαιροποίηση. Με την ολοκλήρωση και του τμήματος «Πύργου – Καλού Νερού – Τσακώνα» θα ολοκληρωθεί το δι-ευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών στην Πελοπόννησο. Πρόκειται για ένα δίκτυο ζωής, δίκτυο ανάπτυξης!

Καλωσορίζω, επίσης, τις ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, και των Αντιπεριφερειαρχών μας, για την αναβάθμιση του υφιστάμενου οδικού δικτύου. Με την στενή συνεργασία της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας αναβαθμίζουμε τις υποδομές μεταφορών στο Νομό μας, ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και δημιουργούμε τις συνθήκες για την επίτευξη της ανάπτυξης στην Ηλεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00