Αρχική » Β. Γιαννόπουλος για Πατρών-Πύργου: «Οι εργασίες εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς»

Β. Γιαννόπουλος για Πατρών-Πύργου: «Οι εργασίες εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς»

από Άκης Χουζούρης

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου για την πορεία των εργασιών της “Πατρών – Πύργου”:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, συμμετείχε στην ξενάγηση που διοργάνωσε η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, στα εργοτάξια κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου «Πάτρα – Πύργος», με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Δρ. Παναγιώτη Παπανικόλα, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την πραγματική πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή του νέου και σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου. Οι εργασίες εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, σε πολύ μεγάλα τμήματα, σε όλα τα εργοτάξια που έχουν αναπτυχθεί τόσο στα όρια της Αχαΐας όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Είναι δε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το έργο βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί και από το Υπουργείο Υποδομών και από την ίδια την Κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού. Πλέον, βλέπουμε το νέο αυτοκινητόδρομο να παίρνει σάρκα και οστά.

Εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε, να ελέγχουμε και να πιέζουμε για την ολοκλήρωσή του. Αυτό κάναμε το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, αυτό κάναμε σήμερα εδώ σε αυτή την αυτοψία, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι τη στιγμή που το έργο θα παραδοθεί στους πολίτες», δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00