Αρχική » Δήλωση Διονύση Καλαματιανού για την επιτυχία της Κωνσταντίνας Φωτεινογιαννοπούλου


Χαρά και υπερηφάνεια αισθανόμαστε όταν αθλητές της πατρίδας μας διακρίνονται σε διεθνές επίπεδο. Τα συναισθήματα αυτά είναι πολύ πιο έντονα όταν δικά μας παιδιά κατακτούν την κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης, τιμώντας με τις επιτυχίες τους τον τόπο μας. Παιδιά όπως η Κωνσταντίνα Φωτεινογιαννοπούλου, η Αγγελική Σδούγα και ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος, που με τα κατορθώματά τους ψηλώνουν τη χώρα. Παράλληλα, με το ήθος τους αναδεικνύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για τις νέες και τους νέους μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Με συγκίνηση είδαμε την Κωνσταντίνα μας να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και τις προσπάθειές της να επιβραβεύονται, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου στην Κίνα. Βεβαίως, σημαντική συμβολή σε αυτό το επίτευγμα έχει ο Σύλλογος και το προπονητικό επιτελείο της με τον Γρήγορη Σταματόπουλο, που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα της, στηρίζοντάς την σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια.
Κωνσταντίνα σε ευχαριστούμε για την τιμή και την χαρά που μας προσέφερες. Ευχόμαστε να έχεις καλή συνέχεια και επιτυχίες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00