Αρχική » Γ. Λέντζας: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να συνεχίσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πορεία ανάπτυξης»

Γ. Λέντζας: «Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να συνεχίσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πορεία ανάπτυξης»

από Maria Petroutsa

Νέα μεγάλη χρηματοδότηση από την ΠΔΕ προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

878.400 ευρώ για τρία σημαντικά έργα ανάπλασης σε Ανδραβίδα και Λεχαινά

Ακόμα μία μεγάλη χρηματοδότηση έλαβε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ύψους των  878.400 ευρώ για τρία σημαντικά έργα ανάπλασης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα εξής έργα:

•            Ανάπλαση της πλατείας Αγίας Σοφίας και περιμετρικών οδών της Κοινότητας Ανδραβίδας, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ

•            Ανάπλαση της οδού Σπηλιοπούλου με προϋπολογισμό 54.000 ευρώ και

•            Ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου των Αποθηκών ΑΣΟ προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. 

Η χρηματοδότηση προέκυψε και πάλι μέσα από σοβαρή και σκληρή δουλειά, μετά την κατάθεση ολοκληρωμένης μελέτης από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και πρόσκληση που εξέδωσε η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού με τίτλο: «Αστικές αναπλάσεις ανάδειξης δημοσίων χώρων δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης» μέσω της οποίας ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση.

Η ανάπλαση στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και των περιμετρικών δρόμων είναι ένα έργο εμβληματικό και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, μέσω του οποίου η Ανδραβίδα μετατρέπεται σε πόλη σύγχρονη και φιλική στον πολίτη. Παράλληλα, οι αναπλάσεις στα Λεχαινά, στην οδό Σπηλιοπούλου και στον περιβάλλοντα χώρο των Αποθηκών του ΑΣΟ ολοκληρώνουν μία σειρά από έργα και παρεμβάσεις στην έδρα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μεταξύ των οποίων η ολοκλήρωση κατασκευής και παράδοση του νέου Γενικού Λυκείου και  των Αποθηκών του ΑΣΟ.

«Τα αποτελέσματα της δουλειάς αποτυπώνονται σε έργα»

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για την χρηματοδότηση και την άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τόνισε: «Τα αποτελέσματα του προγραμματισμού, της δουλειάς και των χρηματοδοτήσεων αποτυπώνονται σε έργα. Έργα οραματικά που συνεχίζουν να μετατρέπουν τον Δήμο μας σε πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να συνεχίσει ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00