Αρχική » Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και ο Αυγερινός Παναγιωτακόπουλος από την Αμαλιάδα ο οποίος επέλεξε να μείνει στον τόπο του, να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που κατεβαίνει με τον Ανδρέα Παπαδάκο «Επέλεξα όχι μόνο να στηρίξω αλλά και να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου για πολλούς λόγους επειδή έχει αποδείξει όχι μόνο σε μένα, αλλά σε ολόκληρο το λαό της Ήλιδας ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τον Δήμο Ήλιδας, ότι δεν έχει σκοπό να αναλάβει Δήμαρχος για προσωπικό του όφελος, γιατί είναι αυτάρκης και χορτασμένος με όσα κατόρθωσε να δημιουργήσει. Έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τα μαγαζιά της τοπικής κοινωνίας, και είναι συγκινητική η επαφή του με τους νέους και το βήμα που θέλει να τους δώσει για να ασχοληθούν με τον δήμο, έχει κάνει πολλές δωρεές σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανένα αντάλλαγμα και έχει σκοπό να προσφέρει πολλά περισσότερα. Ο Ανδρέας Παπαδάκος δεν σκέφτεται την ιδιότητα του Δημάρχου σαν επάγγελμα απεναντίας τη σκέφτεται σαν προσφορά και πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, καλό θα ήταν να τον γνωρίσετε πρώτα».

Ο Αυγερινός Παναγιωτακόπουλοςγεννήθηκε στην Αμαλιάδα όπου τελείωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι απόφοιτος της Α.Ε.Ν Ασπροπύργου (Πλοιάρχων) και από το 2013 ασχολείται με το εμπόριο ενδυμάτων στις λαϊκές αγορές της Ηλείας και παράλληλα είναι πρόεδρος του συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών στο νομό «Ο Άγιος Αθανάσιος». Η αγάπη του για τον τόπο και η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που τον ώθησαν να αναμειχθεί με τα δημοτικά δρώμενα, βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες και την διάθεση για προσφορά, στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00