Αρχική » Αυγερινοπούλου: Μια δωρεά με ουσιαστικό και σημειολογικό νόημα

Αυγερινοπούλου: Μια δωρεά με ουσιαστικό και σημειολογικό νόημα

από Maria Petroutsa

Με αφορμή την τελετή παράδοσης πυροσβεστικού οχήματος άμεσης επέμβασης από τους Δικηγορικούς Συλλόγους Ελλάδας και Κύπρου, στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ηλείας η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πρώην ξενοδοχείου ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυμπία, η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία παρέστη στην εκδήλωση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω τους Δικηγορικούς Συλλόγους Ελλάδας και Κύπρου για την σημαντική πρωτοβουλία της δωρεάς του πυροσβεστικού οχήματος ταχείας επέμβασης προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας. Η κοινωνία, οι φορείς και η επιστημονική κοινότητα πρέπει να είναι αρωγοί του κράτους και να δίνουν το στίγμα της κοινωνικής ευθύνης. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας αλλά δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική χωρίς την συμμετοχή των πολιτών. Η πρωτοβουλία που αποβλέπει στην προστασία του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, που στο παρελθόν έχει απειληθεί από πυρκαγιές, έχει πέρα από ουσιαστικό και σημειολογικό ενδιαφέρον, λόγω της σημασίας αυτού του παγκόσμιου σημείου ενδιαφέροντος και δίνει ιδιαίτερο νόημα στην συγκεκριμένη δωρεά».


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα. Αυγερινοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρήστο Κληρίδη, για την συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου σχετικά με θέματα πρόληψης φυσικών καταστροφών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
1 Από την εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο του πρώην ξενοδοχείου ΣΠΑΠ της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας.
2 Στην τελετή παράδοσης του οχήματος στον περιβάλλοντα χώρο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας.
3 Με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρήστο Κληρίδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00