Αρχική » Από Δευτέρα οι έλεγχοι και οι βεβαιώσεις παραβάσεων για την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

Από Δευτέρα οι έλεγχοι και οι βεβαιώσεις παραβάσεων για την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

από Maria Petroutsa

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δήμος Ήλιδας ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για την ελευθέρωση των κοινόχρηστων χώρων και την απόδοσή τους προς ελεύθερη χρήση και διευκόλυνση της διάβασης των δημοτών.

Στόχος του Δήμου μας είναι να απομακρυνθούν κάθε είδους κατασκευές, διαφημιστικά banners, εμπορεύματα και τραπεζοκαθίσματα, που είναι τοποθετημένα παράνομα σε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους.

Δώσαμε σε επαγγελματίες και ιδιώτες τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής, ώστε να πληροφορηθεί ο καθένας τι πρέπει να πράξει και να προβεί οικειοθελώς στις όποιες διορθώσεις τυχόν αυθαιρεσιών.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και οι υπηρεσίες, θα προβούν σε εκτεταμένους και συστηματικούς ελέγχους και θα βεβαιώνουν όποιες παραβάσεις διαπιστώνονται.

Η προ ημερών εξαγγελία μας αγκαλιάστηκε ανέλπιστα θετικά τόσο από τους δημότες όσο και από τους επαγγελματίες και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη και προσβάσιμη στους αδύναμους συμπολίτες μας με γνώμονα το σύνθημά μας «Σεβόμαστε το Δήμο και τους Δημότες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00