Αρχική » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΙΡΙΚΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΙΡΙΚΟ

από Maria Petroutsa

Κύριε Τσιρίκο,

Μετά από την παταγώδη αποτυχία σας, να προσεγγίσετε και να έρθετε σε επικοινωνία με τους κατοίκους της Ανδραβίδας, κατά την διάρκεια του τριημέρου της Ιππικής Έκθεσης, αποφασίσατε να καταφερθείτε εναντίον της Δημοτικής Αρχής με ένα φθηνό λιβελογράφημα, παρουσιάζοντας τον εαυτό σας ως τον “προστάτη” και τον “τιμητή” της ιστορικής πόλης.

Εσείς, που ως δημοτικός σύμβουλος, επί τέσσερα χρόνια, είχατε ελάχιστες παρουσίες στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Και όταν αποφασίζατε να παραβρεθείτε, υπερψηφίζατε όλες τις αποφάσεις της Δημοτικής μας Αρχής.

Μπορείτε να μας αναφέρετε έστω και μία πρόταση που καταθέσατε για την Ανδραβίδα επί τέσσερα χρόνια; Ήσασταν άφωνος! Όπως και για όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσετε, εάν το κείμενο που υπογράφετε, εκφράζει εσάς, ή την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Ναμπίλ Μοράντ; Σας το υπαγόρευσε ο πρώην Δήμαρχος;
Τελικά, είστε υποψήφιος Δήμαρχος ή φερέφωνο μιας αποτυχημένης παράταξης, που ο λαός του Δήμου μας έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά θέλει να επανέλθει δια της πλαγίας οδού χρησιμοποιώντας “πρόθυμους”;

Έτσι κι αλλιώς, εσείς προσωπικά, δεν είχατε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την Ανδραβίδα. Απορώ μάλιστα, εάν ξέρατε κατά που πέφτει το Ιππικό Κέντρο, στο οποίο εμφανιστήκατε για πρώτη φορά στη ζωή σας.

Προς ενημέρωσή σας λοιπόν, σας αναφέρω ενδεικτικά ορισμένα από τα έργα της Δημοτικής μας Αρχής στην Ανδραβίδα:

-Καταφέραμε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να κατασκευάσουμε και να παραδώσουμε το νέο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας.

-Έγινε ανάπλαση της νότιας εισόδου της πόλης.

-Μετά από πολλά χρόνια έγινε ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

-Εγκαταστάθηκε νέος ηλεκτροφωτισμός στην οδό Καλφιώτη.

-Υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά αντιπλημμυρικά έργα στην πόλη.

-Κατέστη εύρυθμη η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού .

Το γήπεδο της Ανδραβίδας αναβαθμίστηκε, ενώ τοποθετήθηκαν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Επίσης,

-Ξεκινά άμεσα η κατασκευή του νέου Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας.

-Προχωρά η αγορά οικοπέδου για την κατασκευή του νέου Βιοκλιματικού Δημοτικού Σχολείου, καθώς και η μελέτη από τις Κτιριακές Υποδομές για την αναστήλωση του παλαιού παραδοσιακού σχολείου.

-Ενώ, όπως θα πληροφορηθήκατε φαντάζομαι, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρόσφατα ενέκρινε 750.000 ευρώ ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια (αρχαιολογία) για την νέα ανάπλαση που έρχεται στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και τις περιμετρικές οδούς.

Ενδεχομένως η αποδοχή που έδειξαν οι πολίτες της Ανδραβίδας προς το πρόσωπό μου αλλά και όλη την Δημοτική μας Αρχή όλες αυτές τις ημέρες να σας δημιούργησε ταραχή. Εσείς, ήσασταν απομονωμένος στην γωνία σας.

Και απομονωμένος θα παραμείνετε.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00