Αρχική » Απέδωσαν καρπούς οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας για τις απάτητες παραλίες

Απέδωσαν καρπούς οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας για τις απάτητες παραλίες

από Maria Petroutsa

Ν. Κοροβέσης: Καταστήματα και καντίνες θα λειτουργήσαν κανονικά στο σύνολό τους

Καρπούς απέδωσαν οι προσπάθειες που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα τόσο με τους μελετητές όσο και με τα αρμόδια υπουργεία, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, για τις «απάτητες» παραλίες».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας με συνεχείς παρεμβάσεις και επαφές σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο, ζήτησε να μην αδικηθούν οι παραθαλάσσιες περιοχές των δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως και κατάφερε οι συντεταγμένες των περιοχών αυτών να μην επηρεάσουν τα υπάρχοντα καταστήματα και τις καντίνες που στο σύνολο τους θα λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.

Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει η παραλία του Μπισχινόκαμπου, με τον κ. Κοροβέση να συνεχίζει τις επαφές προκειμένου και στο συγκεκριμένο σημείο, το κατάστημα εστίασης να μπορέσει με απευθείας παραχώρηση να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει κανονικά.

«Προστατεύουμε το περιβάλλον και σεβόμαστε την φύση. Αντιλαμβανόμαστε τον φυσικό πλούτο που διαθέτουμε και κάνουμε το παν για  να τον θωρακίσουμε. Ωστόσο σεβόμαστε και προστατεύουμε και τους ανθρώπους μας και την επιχειρηματικότητα και προσβλέπουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη. Η απόφαση για τις απάτητες παραλίες αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, γιατί τα καταστήματα και οι καντίνες θα λειτουργήσουν κανονικά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μία από αυτές είναι η  παραλία του Μπισχινόκαμπου, για την οποία συνεχίζουμε τις επαφές και την διεκδίκηση προκειμένου και στο συγκεκριμένο σημείο να λειτουργήσει κανονικά το κατάστημα με ξαπλώστρες και ομπρέλες», τόνισε ο Νίκος Κοροβέσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00