Αρχική » Αντίπαλός μας μόνο τα προβλήματα των πολιτών

Του Νίκου Καλάκου

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου επανεπιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά. Η ισχυρή αυτοδυναμία για δεύτερη φορά έδειξε πως οι Έλληνες πολίτες επιβράβευσαν την κυβέρνηση της τετραετίας 2019-2023, κάτι που αποτελεί ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη.

Η ταυτόχρονη «καθίζηση» του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά κάτω από το 20% έδειξε πως η τοξική και διχαστική ρητορική της προηγούμενης δεκαετίας με το «σκίσιμο» των μνημονίων δεν πείθει, διότι ο κόσμος δεν ξαναπαραμυθιάζεται.

Δυστυχώς, τα τεχνάσματα του Τσίπρα με την απλή αναλογική και τις αναπόφευκτες διπλές εκλογές οδήγησαν στο να έχουμε στο Κοινοβούλιο νέα κόμματα που εκφέρουν λόγο διχαστικό, εθνικιστικό και αντι-ευρωπαϊκό. Ελπίζω πως η χώρα θα σταματήσει πλέον να πληρώνει βαρύ τίμημα για τις ολέθριες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα.

Ο μοναδικός αντίπαλος της αξιόλογης και μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης που συγκρότησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα προβλήματα των πολιτών, ειδικά των κοινωνικά ευάλωτων, και οι εξωγενείς κρίσεις που βιώνει η ανθρωπότητα και οι οποίες δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Με την τοποθέτηση υπουργών από όλα τα ιδεολογικά ρεύματα που συνθέτουν μια σύγχρονη και ανανεωμένη Κεντροδεξιά, ο πρωθυπουργός έδειξε ότι τηρεί τον λόγο του και παραμένει αξιόπιστος και συνεπής στις υποσχέσεις του. Στόχος πλέον είναι το 2027 η Ελλάδα να είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και όχι ένα κράτος που θα ακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, παραμένω ενεργός και πρόθυμος να συμβάλω στο να λυθούν τα ζητήματα που αφορούν την Ηλεία και να συνδιαμορφώσουμε συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να περιοριστεί η δημογραφική συρρίκνωση του νομού μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00