Αρχική » Ανεπανάληπτες σκηνές στο Χάβαρι: Θριαμβευτική υπεροχή του Ανδρέα Παπαδάκου!

Σκηνές λατρείας και καθολικής στήριξης εκτυλίχθηκαν στο πρόσωπό του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου και της παράταξης «Ήλιδα 36» στο Χάβαρι, το βράδυ της Τετάρτης, από άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα των νέων, που έσπευσαν αυθόρμητα να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του, θυμίζοντας σε παλμό, ένταση και συμμετοχή, προεκλογικές εποχές περασμένων δεκαετιών.


Ο κ. Παπαδάκος αφού τους χαιρέτησε όλους έναν – έναν, συνομίλησε μαζί τους και φανερά συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την υποδοχή τονίζοντας «Είναι συγκινητική η παρουσία σας εδώ απόψε και δηλώνει ξεκάθαρα την ανάγκη σας για αλλαγή. Ξέρετε ότι δε θα σας προδώσω και ότι δεν ήρθα για να πάρω. Όλοι μαζί θα φέρουμε την αλλαγή στο δήμο μας. Το Χάβαρι είναι τα μεγαλύτερα χωριά μας και πρέπει να αποκτήσει αξία και να βρει τη χαμένη του αίγλη. Στη 8 Οκτωβρίου με τους αξιόλογους υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο, βάζουμε τέλος στην απαξίωση και στις μικροπολιτικές που μας κρατούν στη μιζέρια και πάμε τον τόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Εδώ μπροστά σας δεσμεύομαι, να είμαι δήμαρχος για όλους και όχι επιλεκτικά για μερικούς και ξέρετε ότι πάντα τηρώ το λόγο μου. Σας ευχαριστώ, πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη που θα φέρει την ανατροπή, άλλωστε τόσα χρόνια τους άλλους τους είδαμε».


Στη διάρκεια της επίσκεψής του τον συνόδευε η σύζυγός του, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι του Τοπικού Συμβουλίου Χαβαρίου, καθώς και ο εν ενεργεία πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Ρούνης ο οποίος εξηγεί τους λόγους που εμπιστεύτηκε τον Ανδρέα Παπαδάκο «Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου καθώς βρήκα πλήρη ταύτιση με τις αξίες που εγώ πορεύομαι. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μάθει να παλεύει, να προσφέρει για ότι αξίζει, για τον τόπο του και σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά κακώς κείμενα της καθημερινότητάς μας. Άλλωστε χωρίς να έχει το παραμικρό όφελος, έχει κάνει σε ανύποπτο χρόνο τόσα πολλά και αξίζει ολόκληρος ο δήμος να του δώσει την ευκαιρία για να κάνει ακόμη περισσότερα. Είναι προνόμιο για τον τόπο μας να έχει έναν τέτοιο άνθρωπο και θεωρώ ότι από την πρώτη Κυριακή θα δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα. Θέλω να κοιτάζω τους συντοπίτες μου στα μάτια, ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για όλους, για να προσπαθώ να δίνω λύσεις, να διεκδικώ και να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις αν χρειαστεί για το συμφέρον του τόπου μου. Όλοι μαζί με τον Ανδρέα Παπαδάκο για την αλλαγή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00